GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΟΓΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΟΒΑΡΗ κρίση στον Περσικό Κόλπο...

Toυ   Γιάννη Κουτσομύτη   Σοβαρή κρίση ξέσπασε σήμερα στον Περσικό Κόλπο με τη ν κοινή απόφαση Σαουδικής Αραβίας, Ηνωμένων Αραβικών Ε...


Σοβαρή κρίση ξέσπασε σήμερα στον Περσικό Κόλπο με την κοινή απόφαση Σαουδικής Αραβίας, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Αιγύπτου και Μπαχρέιν να διακόψουν τις διπλωματικές τους σχέσεις και να κλείσουν τα σύνορά τους με το Κατάρ.
Οι δε πολίτες του Κατάρ που διαμένουν στις 4 χώρες καλούνται να φύγουν εντός δυο εβδομάδων.

Οι 4 χώρες κατηγορούν το Κατάρ για "αποσταθεροποίηση στην περιοχή" και υποστήριξη των τζιχαντιστικών οργανώσεων του Ισλαμικού Κράτους και της Αλ Κάιντα στην Υεμένη.

Η κρίση υπέβοσκε εδώ και 4-5 μέρες μετά από διαρροή διπλωματικών e-mails αλλά και μιας εμπρηστικής ομιλίας του Εμίρη του Κατάρ που εκθείαζε τον "σταθεροποιητικό ρόλο του Ιράν στην περιοχή".

Ο κόσμος το 'χει τούμπανο ότι το Κατάρ χρηματοδοτεί την τζιχαντιστική τρομοκρατία, όχι όμως μόνο στην Υεμένη αλλά και στη Συρία και τη Λιβύη. Το ίδιο βέβαια έχει κάνει σε ένα βαθμό και η Σαουδική Αραβία, αλλά το Κατάρ ξεπέρασε τα όρια.

Η εξέλιξη αυτή θα έχει σοβαρές επιπλοκές σε πολλά επίπεδα. Θα επηρεαστούν και οι αεροπορικές συγκοινωνίες αλλά και οι οικονομικές συναλλαγές και πολλά επιχειρηματικά project.

Eρωτηματικό παραμένει η στάση που θα κρατήσουν στη διένεξη οι ΗΠΑ και η Τουρκία που έχουν στρατιωτικές βάσεις στο Κατάρ, αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, όταν ένα κράτος κατηγορείται ανοικτά για υποστήριξη του Ισλαμικού Κράτους και της Αλ Κάιντα.

1 σχόλιο

  1. Μπλα μπλα μπλα μπλα ... Όλα τα γνωρίζουν και τα γνώριζαν ((οι ΜΈΓΑ δυτικές μυστικές υπηρεσίες)).. Άραγε ΜΌΝΟ το Κατάρ είναι υπεύθυνο !!!!! Το κοράνι του μίσους τι είναι;;
    οι ηγέτες τον διάφορων μουσουλμανικών σεχτών δεν είναι κ.τ.λ;;;

    ΌΛΟΙ είναι υπεύθυνοι, μα πιο πολύ είναι υπεύθυνοι ΌΛΗ Η ΑΡΑΒΙΚΉ ΕΛΙΤ του κόλπου με τα κράτη τους...Οι ΜΌΝΙΜΟΙ Σεΐχηδες, Βασιλιάδες, Σουλτάνοι, πρίγκιπες και πασάδες μια ΕΛΙΤ τρελαμένοι.. που στην Σαουδική Αραβία π.χ ((αυτή την δημοκρατική χώρα)) ΑΝ ΟΔΗΓΕΊ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΓΥΝΑΙΚΆ υπάρχει περίπτωση να την λιθοβολήσουν ..

    Όμως οι δυτικοί έμποροι όπλων όλο και τους εξοπλίζουν με ΌΠΛΑ ανεξέλεγκτα... προσλαμβάνουν νεαρούς δυτικούς ΑΝΕΡΓΟΥΣ που έχουν χάσει κάθε ελπίδα για το μέλλον τους και τους κάνουν μισθοφόρους {ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΈΛΕΓΚΤΗ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΡΕ ΓΑΜΏΤΟ} τους τρελαίνουν και με την θρησκοληψία ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΤΊΖΟΥΝ φανατικούς ισλαμιστές με φανατικούς φασίστες και φτιάχνουν ΈΝΑ πλανήτη γεμάτο [[χαρά]] από τρελάρες οι κελεμπίες και κολάρα...

    Uros


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση