GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην ΑΕΚ για τρία χρόνια ο Τσιντώτας

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας είναι και επίσημα από σήμερα παίκτης της ΑΕΚ, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου τερ...


Ο Παναγιώτης Τσιντώτας είναι και επίσημα από σήμερα παίκτης της ΑΕΚ, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου τερματοφύλακα. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα τερματοφύλακα Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020 με την ΑΕΚ να διατηρεί δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. 

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας, γεννημένος στις 4 Ιουλίου 1993 στην Κατερίνη, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία «25η Μαρτίου» της ΕΠΣ Πιερίας και το 2011 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πιερικό. Ένα χρόνο μετά πήρε μεταγραφή για τον Λεβαδειακό στον οποίο ανήκε μέχρι τώρα. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας είναι διεθνής με την Εθνική Νέων. Παναγιώτη, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Ο νεοαποκτηθείς άσος στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του συλλόγου τόνισε:

-Για τον συναγωνισμό των τριών Ελλήνων γκολκίπερ του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ:

«Όταν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, είναι ό,τι καλύτερο στο να βελτιωθεί ένας ποδοσφαιριστής, πόσω δε μάλλον ένας τερματοφύλακας, ο οποίος αποτελεί μία ξεχωριστή ομάδα μέσα στην ομάδα. Ανυπομονώ να γνωρίσω τα παιδιά και να δουλέψω μαζί τους».

-Για την αγωνιστική του απραξία:

«Το θέμα για εμένα είναι να δουλέψω και να καταφέρω να μιλήσω μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει άγχος, είναι ξεκάθαρο αυτό, όπως υπάρχει και η περιέργεια για αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Το άγχος αυτό είναι, όμως, υγιές. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, που είμαι πλέον παίκτης της ΑΕΚ και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά».

Για τους στόχους του και όσα θέλει να ζήσει με τη φανέλα της ΑΕΚ: «Ο στόχος είναι ένας! Αυτό που όλοι ποθούμε και θέλουμε! Το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση