GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ: Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει…

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ. «Τα διορθωμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το πρώτο τρίμηνο...


Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ. «Τα διορθωμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το πρώτο τρίμηνο του 2017 έδειξαν μικρή ανάπτυξη αντί ύφεσης και ο κ. Τσίπρα το πανηγύρισε δεόντως καταφερόμενος κατά πάντων και δια πάντων.

Στοιχειώδης όμως ανάγνωση ολόκληρης της ανακοίνωσης της ΕΛΣΤΑΤ οδηγεί σε άλλα συμπεράσματα από αυτά του κ. Τσίπρα», αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει:

«Δεν έχει κανείς παρά να αξιολογήσει τον πίνακα 1 όπου παρατίθενται τα στοιχεία του Α.Ε.Π. ανά τρίμηνο από το 2008 μέχρι σήμερα, εποχικά διορθωμένα. Πρόκειται για τον πίνακα όπου αποτυπώνεται η συνολική οικονομική δραστηριότητα ( ή εθνικό εισόδημα) ανά τρίμηνο από την ΕΛΣΤΑΤ και όπου η απλή παρατήρηση δείχνει ότι

1. Τα τρία χειρότερα τρίμηνα οικονομικής δραστηριότητας τα τελευταία 10 χρόνια βρίσκονται στην περίοδο της διακυβέρνησης Τσίπρα.

Από το χειρότερο προς το λιγότερο κακό η κατάταξη είναι:

-γ΄ τρίμηνο 2015,

-δ΄ τρίμηνο 2016,

-α΄ τρίμηνο 2016.

2. Όλα ανεξαίρετα τα τρίμηνα της διακυβέρνησης Τσίπρα, εννέα τον αριθμό, είναι χειρότερα από το γ΄ τρίμηνο 2014 όταν η οικονομία είχε αρχίσει να ανακάμπτει και ο ίδιος κάλπαζε προς την εξουσία.

3. Ως αποτέλεσμα των πιο πάνω τα έτη 2015 και 2016 έχουν αρνητικό πρόσημο και είναι χειρότερα από το 2014 και φυσικά τρισχειρότερα αν συγκριθούν με τις προβλέψεις όλων των διεθνών οργανισμών για ανάπτυξη 6 – 6,5% στην εν λόγω διετία», εξηγεί το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει:

«Με απλά λόγια ο κ. Τσίπρας αγωνίζεται να επαναφέρει τα πράγματα εκεί που ήταν το 2014 και μέχρι σήμερα δεν τα έχει καταφέρει. Όπως ακριβώς με το χρέος που αγωνίζεται να επαναφέρει μέρος του κεκτημένου Φεβρουαρίου – Νοεμβρίου 2012 το οποίο ο ίδιος απεμπόλησε».

Στη συνέχεια, στην ανακοίνωσή του, το τμήμα οικονομικών του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει εξηγώντας ότι «ακριβώς γι' αυτούς τους λόγους, αλλά και για το βαρύ τίμημα της διαρκούς λιτότητας και της εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας και των τραπεζών στους ξένους από τον κ. Τσίπρα, δεν πανηγυρίζουμε μαζί του. Ούτε φυσικά επιτρέπουμε να εγκαλείται από κανέναν το ΠΑΣΟΚ για τη γενναία πατριωτική στάση του από το ξέσπασμα της κρίσης μέχρι σήμερα. Η συμβολή του ΠΑΣΟΚ στην τιθάσευση των ελλειμμάτων, στην αναδιάρθρωση του χρέους, στη σταθεροποίηση της οικονομίας και στην προώθηση των μεταρρυθμίσεων που οδηγούν στην ανάπτυξη υπήρξε ιστορική και αδιαμφισβήτητη».

«Σημειώνουμε μόνο ότι ο κ. Τσίπρας αναγνωρίζει σήμερα τη σημασία της ανεξαρτησίας της ΕΛΣΤΑΤ γιατί όταν τη θεσμοθετούσε το ΠΑΣΟΚ περίσσευαν από την πλευρά του οι λοιδορίες και η απαξίωση. Αβάσταχτη ελαφρότητα τότε, αμετροέπεια σήμερα και κοινός τόπος η αλαζονική αγνόηση της πραγματικότητας της χώρας. Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

1 σχόλιο

  1. Βρε Ακοινώνητοι βρε Αχαϊρευτοι βρε Αστοιχείωτοι βρε Αχαροι ΌΛΟΙ ΣΑΣ...

    Πρώτον: Κύριοι μου δεν είταν λάθος οι "στατιστικές" και τα συναφή για την ένταξη της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας τόσο στην ΕΟΚ μετά Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη!!!! Αλλά βλέπε "Δεύτερον"!

    Δεύτερον: Είτανε Πολιτική Στρατηγική/Στρατιωτική Εντολή/Απόφαση η Ένταξη της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας Σαυτό το Πλέγμα/Δύκτι! Ο λόγος βλέπε "Τριτον"!

    Τρίτον: Το Πολιτικό Μύνημα/Σύνθημα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο" δεν είναι ξεκάρφωτο αλλά έχει βαθιά ιδεολογική Ανάλυση της Πραγματικότητας του Τότε και Του Σήμερα! Αυτό το ξέρουν τόσο οι Αποικιοκράτες όσο αναγκαστικά και οι Αποικιοκρατούμενοι Λακέδες τους! Γιαυτό Άλλωστε ο Α. Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) κλέβωντας "Συνθήματα" τα έβαλε στην διακήρυξη του της 3ης του Σεπτεμβρίου! ΔΕΝ θα μπούμε σε αναλύσεις τώρα παλιές στον Χρόνο και τετριμένες για την Ώρα!!! Αλλά ένα Σας λέμε: Κοιτάξτε Το Σήμερα τόσο της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας όσο και την εξέλιξη με άλλες Χώρες (μικρές/μεγάλες/προτεκτοράτα) σε Απλές Συναρτήσεις της Σημερινής ΕΕ και του ΝΑΤΟ!!! Το Πράγμα μιλά από μόνο Του!!!

    "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ"!!!


    ΚΑΙ για απόλαυση ως επιδόρπιον πάρτε και Αυτό:


    Don't worry, be happy!!!

    Κάτι Τι μοοοουυυυ θυμίζει αυτή η ... Φράση κάποιου Ινδού Γκουρού του Mehr Baba που είναι ένα από τα βασικά σλόγκαν τόσο του εσωτερικοναζιζοφασισμού όσο και του ΣΗΜΕΡΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ κ. Πολιτικής στην Ευρώπη! Το Αυτό σλόγκαν επίσης το είχαν τόσο η γενιά των "Λουλουδιών" και της μαστούρας όσο και πολλών "Απελευθερωμένων" μουσικών συγκροτημάτων διευρυμένης ... μαστούρας όπως π.χ. οι ... Μπίτλς/Beatles!

    Το "Don't worry, be happy" είναι Ένα Είδος του Apolitik/Απολίτικ που θέλει το Σύστημα το Καπιταλιστικό (=Καπιταλοναζιστικοφασιστικό!)!

    Η Πραγματική Αριστερά (όχι Τύπου ΣΥΡΙΖΑ/Αlexis και ντράβαλα) Παγκοσμίος το χρησιμοποιεί ως ... ειρωνικό βρίσιμο!

    Παρεπιπτώντος ο Καπιταλισμός ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλά για την προστασία ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!
    Και εάν μιλά παρολαταύτα ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΤΟΥ Απάνθρωπο και Ναζιστικοφασιστικό Του Πρόσωπο! Διότι ΔΕΝ μπορείς να Αγαπάς Την Φύση/να Την Προστατεύεις και Παράλληλα να Απαξιώνεις Τον Άνθρωπο!!! Διότι (έναν Σας Διαφεύγει) ο Άνθρωπος ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (Το Φτύσιμο Μου ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Στούς ... Ράσπουτιν)!!!

    Δεν μπορεί να Είσαι "Οικολόγος" και να μην είσαι ο ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ (π.φ.) ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ/ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!

    Όσο αναφορά την Πραγματική Επιστημονική Διάσταση Της Ατμόσφαιρας και Του Κλίματος και της "Ανθρώπινης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης" ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΌΗΜΑ να κάνουμε Πολιτική/Επιστημονική/Οικονομική/Στρατηγική Ανάλυση ΔΙΟΤΙ ΌΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Αθηνά/Σοφία/Γνώση/Επιστήμη) Είναι ο ... Παπαdemonius Τότε λέμε ... Αρκεί! Τόση Προδοσία Στην Ανθρώπινη Ελληνική (ναί Παγκόσμια) Επιστήμη όσο και Στην Εθνική Πολιτική Αυτού Του Ελληνικού Λαού/Κράτους Είναι Ανηπόφορει και Άτιμη και Προστυχιά και... και... και... !!!


    Γιαυτό Σας λέμε Don't worry, be happy"!

    Και Σας χαρίζουμε Το:

    ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΑ ΕΣΥ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ και τραλαλά τραλαλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση