GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τετ α τετ Τσίπρα - Μπάιντεν - ΦΩΤΟ

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα με τον πρώην Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Τζο Μπάιντεν, στο Μέγαρο Μα...


Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα με τον πρώην Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Τζο Μπάιντεν, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν οι περιφερειακές εξελίξεις, το Κυπριακό, τα ενεργειακά ζητήματα καθώς και οι διμερείς οικονομικές σχέσεις Ελλάδας - ΗΠΑ.

«Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω» είπε ο κ. Μπάιντεν στον Έλληνα πρωθυπουργό» και πρόσθεσε: «Οφείλετε να τα καταφέρετε - έχετε κάνει ηρωικά βήματα». Ο Αμερικανός πολιτικός συμπλήρωσε ότι ήρθε η ώρα να γίνει ελάφρυνση του χρέους, για να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας πως τώρα είναι η σειρά των εταίρων να αναλάβουν τις δεσμεύσεις τους και «να είναι ειλικρινείς μαζί μας». Ο κ. Μπάιντεν ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις δραστηριότητές του μετά τη θητεία του στην αντιπροεδρία σημειώνοντας την έδρα που κατέχει στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια με αντικείμενο τις διεθνείς σχέσεις και την εσωτερική πολιτική, αλλά και για τη δραστηριότητά του κατά του καρκίνου μέσω του ιδρύματος «Μπάιντεν». Ο πρωθυπουργός καλωσόρισε στην Ελλάδα τον τέως αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και εξέφρασε τη συμπαράστασή του στις δράσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση