GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο πολύτεκνος κάτοχος ρεκόρ Γκίνες, Σταύρος Ζουγανέλης

Απέκτησε 19 παιδιά, είδε 50 εγγόνια και 19 δισέγγονα Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή ο υπερπολύτεκνος Σταύρος Ζουγανέλης. Για τον...



Απέκτησε 19 παιδιά, είδε 50 εγγόνια και 19 δισέγγονα

Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή ο υπερπολύτεκνος Σταύρος Ζουγανέλης. Για τον «πιο εμβληματικό πολύτεκνο παγκοσμίως με 19 παιδιά, που είχε τιμηθεί το 2008 από τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια» κάνει λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά και συλλυπήθηκε έναν από τους γιούς του θανόντος.
Ο Σταύρος Ζουγανέλης κατείχε από το 1984 θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως ο πλέον πολύτεκνος, καθώς είχε αποκτήσει 19 παιδιά με την ίδια γυναίκα. Η αγαπημένη του Βασιλική πέθανε τον Ιούλιο του 2014.
Απέκτησε τα 10 κορίτσια και τα 9 αγόρια του – τα 16 βρίσκονται στη ζωή - από το 1958 έως το 1982. Είδε 50 εγγόνια και 19 δισέγγονα.
Ο Σταύρος Ζουγανέλης, με καταγωγή από τη Μύκονο, ξεκίνησε φορτηγατζής και μαζί με δύο από τα παιδιά του άνοιξε, τη δεκαετία του '90, εταιρία εμπορίας φορτηγών. Ήταν ενεργός πολίτης και κατείχε τιμητική θέση στον Ελληνικό Σύλλογο Πολυτέκνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση