GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγε να δει το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο και έπεσε στον γκρεμό

Στην περιοχή σπεύδουν το Λιμενικό, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ Μια 22χρονη αλλοδαπή τουρίστρια έχασε την ζωή της σήμερα το ...


Στην περιοχή σπεύδουν το Λιμενικό, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ

Μια 22χρονη αλλοδαπή τουρίστρια έχασε την ζωή της σήμερα το μεσημέρι, στην παραλία του «Ναυαγίου» στην Ζάκυνθο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες.

Η νεαρή κοπέλα μαζί με τον σύντροφό της, επισκέφθηκαν το πλάτωμα που βρίσκεται πάνω από την παραλία του Ναυαγίου για να τραβήξουν φωτογραφίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες η κοπέλα προτίμησε να βγάλει φωτογραφίες από ένα σημείο που είναι ιδιαίτερα δύσβατο και επικίνδυνο και ξαφνικά βρέθηκε στο κενό και έπεσε στην παραλία του Ναυαγίου.

Αμέσως, οι λουόμενοι κάλεσαν το λιμεναρχείο και την αστυνομία και λίγο αργότερα, ιδιωτικό σκάφος με αξιωματικούς της αστυνομίας Ζακύνθου και του Λιμενικού έφθασαν στο σημείο και περισυνέλλεξαν την σορό της άτυχης κοπέλας.

Ο σύντροφος της τουρίστριας ανακρίνεται για να δώσει πληροφορίες που θα φωτίσουν την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση