GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσο… βρώμικα είναι τα «βρώμικα» στα γήπεδα

Οι έρευνες σε διάφορα στάδια της Γερμανίας δείχνουν μια τρομακτική εικόνα Όποιος έχει περάσει έστω και ένα απόγευμα σε ποδοσφαιρικό ...



Οι έρευνες σε διάφορα στάδια της Γερμανίας δείχνουν μια τρομακτική εικόνα

Όποιος έχει περάσει έστω και ένα απόγευμα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο γνωρίζει ότι δεν πρόκειται και για τα πιο καθαρό μέρος του κόσμου. Οι έρευνες όμως που έγιναν κατ' εντολή του γερμανικού δημόσιου ραδιοφώνου σε διάφορα στάδια της χώρας δείχνουν μια τρομακτική εικόνα. Επικίνδυνα μικρόβια τόσο στο πόσιμο νερό, όσο και στα τρόφιμα που πωλούνται στις καντίνες του γηπέδου.
Οι ειδικοί πήραν κρυφά δείγματα σε αγώνες ποδοσφαίρου στο Μόναχο, την Κολωνία και τη Βρέμη. Στο στάδιο της Βρέμης και έδρα της ομάδας Βέρντερ Βρέμης εξετάσθηκαν δυο σάντουιτς με ψάρι. Και στα δύο βρέθηκαν κολοβακτηρίδια και στο ένα μάλιστα και μικρόβια από πύον.
Στη δημοσίευση της έρευνας οι ομάδες αντέδρασαν άμεσα, επισημαίνοντας ότι τηρούν υψηλά κριτήρια στον ποιοτικό έλεγχο και ότι στους τακτικούς τους ελέγχους δεν προέκυψε κάτι αξιοσημείωτο. «Ο προμηθευτής μας, μας βεβαίωσε ότι εξετάζει κάθε αποτέλεσμα σοβαρής έρευνας προκειμένου να διατηρήσει τις υψηλές προδιαγραφές στην ποιότητα των προϊόντων του», δήλωσε χαρακτηριστικά το γραφείο τύπου της Βέρντερ Βρέμης.
Σύμφωνα με την ίδια έρευνα βρέθηκαν κολοβακτηρίδια και σε διάφορα σάντουιτς στο Μόναχο και την Κολωνία. Εικάζεται ότι τα μικρόβια βρέθηκαν στο φαγητό επειδή ο πωλητής άγγιζε το φαγητό και τα χρήματα με το ίδιο χέρι.
Πηγή: Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση