Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

  ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ! ΠΟΙΟΝ στηρίζει τώρα το ΑΚΕΛ για νέο Πρόεδρο στην Κύπρο...

  Ο Μιχάλης ( Μάικ) Σπανός είναι η πρόταση της ηγεσίας του ΑΚΕΛ, του Κομμουνιστικού κόμματος της Κύπρου ως υποψηφίου για τις Προεδρικές του 2018 στο νησί. Ως προς τα ενδοκομματικά του ΑΚΕΛ, η υποψηφιότητα του κ. Σπανού είναι εντυπωσιακή διότι ο ίδιος είχε επικρίνει σφοδρότατα την προεδρική πενταετία του Δημήτρη Χριστόφια περιγράφοντάς την ως καταστροφική. Ο κ. Σπανός είχε ταχθεί ανοικτά υπέρ του μνημονίου, περιγράφοντας την τρόικα ως μέλη ναυαγοσωστών της κυπριακής οικονομίας.
  Ο κ. Σπανός έχει σπουδάσει στις ΗΠΑ. Αυτή τη στιγμή είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας M.S. Business Power Ltd και ιδρυτικός πρόεδρος της Green Dot.Ο κ. Σπανός διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της τουρκικής Coca-Cola, η οποία είναι η 5η μεγαλύτερη σε εμφιαλώσεις στο δίκτυο της μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας. Από το 1981 έως και το 2008 ήταν γενικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της κυπριακής Coca-Cola (Λανίτης), ενώ και τώρα διατηρεί θέση μη εκτελεστικού μέλους στο Δ.Σ. της εταιρείας. Στο πλούσιο βιογραφικό του κ. Σπανού περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, η περίοδος της αντιπροεδρίας του στο Δ.Σ. του CIIM (2005-2009), ενώ από το 2014 διατηρεί θέση ανώτερου ανεξάρτητου διευθυντή στην Τράπεζα Κύπρου, καθώς και ανεξάρτητου μη εκτελεστικού διευθυντή. Παράλληλα, κατείχε θέση διευθυντή στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου ( Τα βιογραφικά στοιχεία είναι απο το σχετικό άρθρο της Καθημερινής).
  Πραγματικά κοσμογονική υποψηφιότητα για τα δεδομένα του Ακελ και αποκήρυξη της καταστροφικής παρακαταθήκης και 5ετίας Χριστόφια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  3 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 10 Ιουν 2017, 1:22:00 μ.μ.

  Αυτός ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ τον Γεωργιανό Αμερικανό που εγκατέστησαν οι Αμερικανοί στην Γεωργία με τα γνωστά αποτελέσματα!
  Ύστερα τον στείλαν μεταξύ των άλλων και στην ... Ουκρανία!!!

  Καρμπόν ο ίδιος είναι μόνο που έχει άλλο ... Όνομα!!!

  Ανώνυμος είπε... 10 Ιουν 2017, 1:23:00 μ.μ.

  Εμείς θα θέλαμε να δούμε πως θα "μετάφραζαν" στην Νεοταξίτικη "ελληνική τους" το κάτωθεν κείμενο κάποιου Αγνωστου (για αυτούς) Ελληνα του Κωστή Παλαμά!!! Που ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΕ "ΠΑΡΑΞΕΝΟ" ΣΧΟΛΙΟ προτού δημιουργηθεί εσκεμένη αλλοίωση το κείμενο του Θεοτόκη!!! [Αλλά τι να περιμένεις όταν η Ακαδημία Αθηνών έχει πρόεδρο Άτομα του ... "επιπέδου" Παπαδήμα! Αυτά γίνονται ΜΌΝΟ σε Αποικιοκρατούμενες Υποανάπτυκτες Χώρες/Μαχαλάδες του 15/16ου αιώνα (π.Χ. ή μ.Χ. είναι αδιάφορο!)]!

  ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:

  Ανώνυμος8 Ιουνίου 2017 - 2:35 μ.μ.
  Ρέ Ζουράρι Ρέ Γαβρόγλου! Μάθετε Ελληνικά διότι τα ελληνικά Σας είναι για εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας στους Χρυσαυγίτες!

  Σας Συνιστούμε να μάθετε Ελληνικά στην Λογική Της Γλώσσας ΤΩΝ Ελλήνων!!!

  Ως Αρχή Σας Συνιστούμε κάποιον Άγνωστο Αφανη Έλληνα τον Κωστή Παλαμά!

  Άκουσε μπρέ Ζουράρι και Γαβρόγλου τι έγραψε:  "Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς, Μηδέ Λεβέντες Όσσα, Ραγιάδες έχεις Μάνα Γη, Σκυφτούς για το ΧΑΡΑΤΣΙ, Κούφιοι και Οκνοί καταφρονάν τη Θεία τραχειά Σου Γλώσσα,των Ευρωπαίων Περίγελα και Των Αρχαίων Παλιάτσοι ... Και Δημοκόποι Κλέωνες και Λογοκόποι Ζωίλοι, και Μαμμωνάδες Βάρβαροι,και Χαύνοι Λεβαντίνοι, Λύκοι ώ Κοπάδια οι Πιστικοί και Ψωριασμένοι οι ΣΚΥΛΟΙ κι οι Χαροκόποι Αδιάντροποι και ΠΟΡΝΗ η Ρωμιοσύνη."


  Τα δέοωντα Μου ..... Ζουράρι και Γαβρόγλου!!!


  Πως άραγε θα το μετάφραζαν οι Κούφοι και οι Ράσπουτιν;;;

  Πάντως για να ξέρετε Ραγιάδες: Το πρώτο που "κτυπούν" οι Νεοταξίτικη ΕσωτερικοΝαζιστοφασιστική κλίκα είναι τα Υπουργεία Παιδείας κ. Πολιτισμού!
  Και Ιδιαίτερα στην Χώρα Μας! Αυτό το βλέπουμε και το είδαμε πολλές φορές Ιδιαίτερα από την Κατοχή/Εμφύλιο εώς με και σε "Νησιά Παρθενώνες"/Ξενοκίνητες Χούντες με αποτελέσματα Κύπρου! Αλλά και το νήμα κρατά καλά μέχρι σήμερα που είναι και βρίσκονται στο ζενίθ τους οι Διαχειριστές μιας ΞΕΝΗΣ Εξουσίας! Σαυτήν Την Αποικιοκρατούμενη Χώρα - ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

  Ανώνυμος είπε... 10 Ιουν 2017, 1:37:00 μ.μ.

  Επί νέας δημοκρατίας και πασόκ, υπήρχαν και μερικά τραγιά που σήκωναν το κεφάλι τους σε παρόμοιες καταστάσεις σαν τις σημερινές με επώδυνα μέτρα, και είτε ακούγαμε την κουδουνάρα τους να βροντά είτε πηδάγανε το φράχτη και την κάνανε, εδώ δεν υπάρχει κριάρι ούτε για δείγμα, και λέω μπας και τάχουν σφάξει; μπας και τάχουν ναρκώσει και εξαφανίσει, όλοι και όλες τους προβατίνες, αρνιά, ….. σκέφτομαι μπας και δεν είναι ελληνικά…. μήπως είναι βουλγάρικα…. μήπως είναι τούρκικα…. μήπως είναι αυστραλιανά….. μήπως είναι ιρλανδέζικα…. και δεν μπορώ να βγάλω άκρη, δεν υπάρχει και κανένα πρακτικό τεστ για να το μάθω… νάτανε κοτόπουλα θα τα ξεχώριζα από τα κοκόρια αλλά δεν είναι…. τέλος πάντων μια και δεν μπορώ να βρω που είναι η αλήθεια, θα τους λέω, τα ζωντανά….

  Item Reviewed: ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ! ΠΟΙΟΝ στηρίζει τώρα το ΑΚΕΛ για νέο Πρόεδρο στην Κύπρο... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm