GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια γυναίκα νεκρή από τον ισχυρό σεισμό στη Λέσβο

Όσο οι ώρες περνούσαν και η 45χρονη δεν έδινε σημάδια ζωής, μεγάλωνε η αγωνία για την τύχη της Νεκρή ανασύρθηκε λίγο μετά τις 8 το β...



Όσο οι ώρες περνούσαν και η 45χρονη δεν έδινε σημάδια ζωής, μεγάλωνε η αγωνία για την τύχη της

Νεκρή ανασύρθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ η γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί στα ερείπια τους σπιτιού της στο χωριό Βρίσα της Λέσβου, μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,1 Ρίχτερ.
Η εύρεση της 45χρονης νεκρής γυναίκας έγινε από τα συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που επιχειρούσαν εκεί.
Όσο οι ώρες περνούσαν και η γυναίκα δεν έδινε σημάδια ζωής, μεγάλωνε η αγωνία για την τύχη της. Τελικά οι διασώστες την εντόπισαν νεκρή κάτω από τα μπάζα.

Ο σεισμός ταρακούνησε στις 15.30 ώρα Ελλάδος το βορειοανατολικό Αιγαίο ενώ λίγα λεπτά μετά τον πρώτο ισχυρό σεισμό που συντάραξε τη Μυτιλήνη, ένας νέος σεισμός, προφανώς μετασεισμός, μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 15:35.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, η πρώτη σεισμική δόνηση είχε ένταση 6,1 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ ενώ το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο δίνει ένταση 6,4 Ρίχτερ.
Το επίκεντρο εντοπίζεται στην περιοχή της Σμύρνης και το εστιακό βάθος του σεισμού είναι, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις 10 χλμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση