Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

  Άδωνις: Ο Τσίπρας εμφάνισε το Σόιμπλε να τηρεί τη συμφωνία κι εμάς όχι


  Εκτιμά ότι στην εξεταστική επιτροπή για την Υγεία η ήττα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «θα είναι μεγαλύτερη από εκείνη που υπέστησαν στο Eurogroup»

  Για «λανθασμένη τακτική» κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «RealNews», λέγοντας ότι «ο κ. Τσίπρας σήκωσε τόσο ψηλά τον πήχη για το χρέος έναν χρόνο νωρίτερα, δίνοντας την ευκαιρία στον κ. Σόιμπλε να φανεί ότι εκείνος τηρεί τη συμφωνία, ενώ εμείς όχι».

  «Η κυβέρνηση για μικροκομματικούς λόγους έβλαψε και αυτή την εθνική προσπάθεια», υποστηρίζει ο κ. Γεωργιάδης αι προσθέτει ότι «η όποια συζήτηση για την περαιτέρω ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα γίνει με τη λήξη του προγράμματος, το 2018, και μάλιστα αν χρειαστεί».

  Σχετικά με τη σύγκλιση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, ο κ. Γεωργιάδης εκτιμά ότι δεν θα πραγματοποιηθεί, γιατί «ο κ. Τσίπρας δεν έχει στο μυαλό του τη συναίνεση -ποτέ δεν την είχε- γιατί δεν τον ενδιαφέρει η συναίνεση».

  Επίσης, εκτιμά ότι στην εξεταστική επιτροπή για την Υγεία η ήττα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «θα είναι μεγαλύτερη από εκείνη που υπέστησαν στο Eurogroup».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 11 Ιουν 2017, 7:45:00 μ.μ.

  Το Θεωρούμε Υποχρέωση Απέναντι Στην Ιστορία Της Χώρας Μας και δή Την Ζωντανή Ιστορία Της Ελλάδος!
  Όλοι οι Γερμανοί Του Πολιτισμού Σκύψαν το Κεφάλι Τους Απέναντι Στην Ελλάδα Του Μίκη! Σχεδόν ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΈΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑΥΤΟ! (μόνο στην Χώρα των Ικέτιδων πολιτικών/πολιτειακών/ΜουΜουΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΨΑΝ!!!)! Τόσο Αηδία Τόσο Υποτακτικότητα και Υποτέλιεια! Ακόμη και τα Τραγούδια φοβούνται! Τόση και Τέτοια Πίκρα!!!! Σκέτος Εμετός!!!

  Εύγε Μίκη! Σε ευχαριστούμε Που Υπάρχεις!!!

  .................

  ΓΙΑ ΤΟ DUESSELDORF ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΜΜΕ - του Μίκη Θεοδωράκη
  Δόξα τω Θεώ ο δρόμος που διάλεξα είναι φωτεινός, χωρίς αναστολές, εμπόδια, πισωγυρίσματα και Μνημόνια και με πηγαίνει πάντοτε πιο μακριά και πιο ψηλά στη συνείδηση των όρθιων Ελλήνων και στην εκτίμηση των ξένων.  Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η απόφασή μας να μείνουμε έξω από το Σύστημα Εξουσίας είναι πράξη σοβαρή, που σε άλλες εποχές οδηγούσε μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα.

  Σήμερα, κυρίως λόγω της ισορροπίας δυνάμεων, δεν μας δικάζουν και καταδικάζουν με ειδικούς Νόμους. Και γι’ αυτό η ποινή του εξοβελισμού μας από το προσκήνιο της εθνικής ζωής που μας έχει επιβληθεί από τον σκληρό πυρήνα της εξουσίας πρέπει να θεωρείται ως ένα ελάχιστο μέσο άμυνας από την πλευρά τους. Γιατί όπως φαίνεται, μας φοβούνται…

  Χρησιμοποιώ Πληθυντικό, γιατί κοντά σε μένα θίγονται και όσοι με πιστεύουν και με αγαπούν. Λέτε να μην είδα τη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο οι Γερμανοί υποδέχονται αυτούς που τους θεωρούν του χεριού τους και στον τρόπο με τον οποίο υποδέχονται έναν όρθιο Έλληνα όπως εγώ; Και γι’ αυτό άλλωστε καταλαβαίνω τους διώκτες μου.

  Βασικά είμαστε δύο κόσμοι ξεχωριστοί. Με αγνοούν στο βαθμό που τους αγνοώ κι εγώ.

  Δόξα τω Θεώ ο δρόμος που διάλεξα είναι φωτεινός, χωρίς αναστολές, εμπόδια, πισωγυρίσματα και Μνημόνια και με πηγαίνει πάντοτε πιο μακριά και πιο ψηλά στη συνείδηση των όρθιων Ελλήνων και στην εκτίμηση των ξένων.

  Αθήνα, 8.6.2017
  Μίκης Θεοδωράκης

  ..........................

  Στόχος Τους Είναι να κάνουν Την Χώρα .... "Δραπετσώνα "! ΆΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΆΣΜΑ/ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!


  Εύγε Μίκη!

  Item Reviewed: Άδωνις: Ο Τσίπρας εμφάνισε το Σόιμπλε να τηρεί τη συμφωνία κι εμάς όχι Rating: 5 Reviewed By: Press- gr