Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

  Το... φορτηγάκι του τρόμου σε ελληνικό δρόμο


  Η επικίνδυνη και απερίσκεπτη οδηγική συμπεριφορά των Ελλήνων οδηγών, είναι - δυστυχώς - ένα καθημερινό φαινόμενο στους ελληνικούς δρόμους, και όχι μόνο. Στα πεζοδρόμια, στις διαβάσεις για ΑμΕΑ, στις ειδικές διαγραμμίσεις για άτομα με προβλήματα όρασης και αλλού, ο ασυνείδητος οδηγός αφήνει το στίγμα του, δυσχεραίνοντας την καθημερινότητα των υπόλοιπων πολιτών, αλλά και θέτοντας σε κίνδυνο κάποιους από αυτούς.
  Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και ο οδηγός του λευκού βαν, που βλέπουμε στη φωτογραφία.

  Σε αυτή βλέπουμε την εγκληματική ενέργεια του οδηγού, ο οποίος έχει φορτώσει το λευκό βαν με κάτι που φαίνεται σαν πάνελ ή γυψοσανίδες, και το οποίο κινείται με ανοιχτές τις πίσω πόρτες, προφανώς λόγω του ότι το μήκος του φορτίου είναι μεγαλύτερο από την καμπίνα φόρτωσης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κλείσει η πόρτα, αφήνοντας το επικίνδυνο φορτίο εκτεθειμένο.
  Ένα πιθανό απότομο φρενάρισμα ή μια επιτάχυνση θα ήταν δυνατό να μεταφέρουν το βάρος του φορτίου και αυτό να βγει από το βαν, προκαλώντας ατύχημα στο αυτοκίνητο που θα ακολουθούσε, μετατρέποντας το λευκό βαν σε "φορτηγάκι του τρόμου".


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Το... φορτηγάκι του τρόμου σε ελληνικό δρόμο Rating: 5 Reviewed By: Press- gr