GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί ο Μουρίνιο δεν θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι χωρίς αμφιβολία, ο πρωταγωνιστής στο κορυφαίο σίριαλ του καλοκαιριού. Ο Πορτογάλος άσος διώκεται από τις οικ...


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι χωρίς αμφιβολία, ο πρωταγωνιστής στο κορυφαίο σίριαλ του καλοκαιριού. Ο Πορτογάλος άσος διώκεται από τις οικονομικές και δικαστικές Αρχές της Ισπανός, φερόμενος ως δράστης φοροδιαφυγής ύψους σχεδόν 15 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ επίκειται συνάντηση του με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ. Στις 31 Ιουλίου, ο CR7 αναμένεται να καταθέσει τις απόψεις του στην Δικαιοσύνη, προκειμένου να δώσει την δική του διάσταση στο θέμα, ενώ με σαφήνεια έχει αφήσει να διαρρεύσει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ισπανίας κι Ευρώπης.
Και όπως είναι φυσικό, η φημολογία σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, οργιάζει...Με βάση τα οικονομικά δεδομένα, τα ενδεχόμενα δεν είναι πολλά. Τα χρήματα που απαιτούνται, μπορούν να δοθούν από τους Κινέζους, αλλά η πρόσφατη νομοθεσία στην ασιατική χώρα και η πιθανότατη άρνηση του Ρονάλντο να παίξει στο μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Κίνας, αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο.
Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, οι υποψήφιες και συνάμα ικανές ομάδες να αποκτήσουν τον Ρονάλντο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν. Και αν για τον γαλλικό σύλλογο, η έλευση του Πορτογάλου θα ήταν ιδανική εξέλιξη απ΄όλες τις πλευρές (δεδομένης της οικονομικής ευρωστίας που διαθέτει ο Αλ Κελαϊφι), τα δεδομένα στην περίπτωση της αγγλικής ομάδας, δεν είναι ομοίως «ρόδινα».
Κι αυτό για τρεις βασικούς λόγους. Ο πρώτος αφορά στις σχέσεις που είχαν κατά την κοινή θητεία τους στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζοζέ Μουρίνιο με τον διάσημο αστέρα. Όταν «χώρισαν οι δρόμοι τους» δεν έτρεφαν και τα ...καλύτερα των συναισθημάτων, καθώς είναι κοινό μυστικό πως υπήρχε μία αμφιδρόμως υποβόσκουσα αντιπάθεια. Ο δεύτερος λόγος, άπτεται των οικονομικών δεδομένων, καθώς υπολογίζεται ότι το συνολικό κόστος θα ανέλθει σε περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια, ποσό δυσθεώρητο για να αναπληρωθεί, έστω και σε βάθος χρόνου, έστω και αν μιλάμε για δύο «μεγαθήρια» του παγκόσμιου μάρκετινγκ. Και ο τρίτος λόγος, έχει να κάνει με την εκτίμηση του Πορτογάλου τεχνικού, για την βοήθεια σε αγωνιστικό επίπεδο, που μπορεί να του προσφέρει ο 32χρονος συμπατριώτης του, καθώς ο Μουρίνιο δεν θεωρεί ότι ο Ρονάλντο, είναι σε θέση να ...κάνει την διαφορά σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση