GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει φίλη του Έλληνα τραυματία από την επίθεση στο Λονδίνο

Στις 10 το βράδυ του Σαββάτου, οι 3 τζιχαντιστές οδήγησαν ένα λευκό βαν πάνω σε ανυποψίαστους πολίτες που κινούνταν πεζοί στη γέφυρα του...


Στις 10 το βράδυ του Σαββάτου, οι 3 τζιχαντιστές οδήγησαν ένα λευκό βαν πάνω σε ανυποψίαστους πολίτες που κινούνταν πεζοί στη γέφυρα του Λονδίνου και στη συνέχεια, μπήκαν σε παμπ στην αγορά Μπόροου, όπου άρχισαν να μαχαιρώνουν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Ανάμεσα στα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, ακούγεται ένας Έλληνας να λέει: «Έχει αστυνομία κοντά, κάποιος με χτύπησε κι έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει».

Το star.gr εντόπισε φίλη του Έλληνα τραυματία, η οποία εξήγησε ότι ο φίλος της «είναι καλά. Χειρουργήθηκε τα ξημερώματα και θα χρειαστεί να μείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμα. Είναι καλά όμως».

Ο νεαρός «ερχόταν να βρει την παρέα μας, σε μένα μίλαγε στο τηλέφωνο» όπως περιγράφει η φίλη του. Αν κι έζησε τον απόλυτο τρόμο, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και θα αναρρώσει, οι σκηνές που βίωσε, όμως, δεν θα φύγουν εύκολα από το μυαλό του.

Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση