GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωστό ζευγάρι ανέβαλε τον γάμο του

Το γνωστό ζευγάρι ανέβαλε τον γάμο του, ενώ ακόμη δεν έχει ορίσει τη νέα ημερομηνία. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο γάμος του Κώστα Μπακογιάν...

Το γνωστό ζευγάρι ανέβαλε τον γάμο του, ενώ ακόμη δεν έχει ορίσει τη νέα ημερομηνία. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο γάμος του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη αναβάλλεται, μετά τον θάνατο του πρώην Πρωθυπουργού και παππού του γαμπρού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Happy Day», ο Κώστας Μπακογιάννης για να τιμήσει τη μνήμη του παππού του, αναβάλλει τον γάμο του με τη Σία Κοσιώνη, η οποία ήδη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.
«Πρωί πρωί η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης αποφάσισαν να αναβάλλουν προσωρινά τον γάμο τους. Δεν έχουν ορίσει ημερομηνία εκ νέου, αλλά, πληροφορίες θέλουν μετά τις 40 μέρες του πένθους να σκέφτονται κάνουν την τελετή γιατί μετά θα είναι και πολύ προχωρημένη η εγκυμοσύνη της Σίας. Είναι ήδη στον πέμπτο μήνα. Η τελετή θα γινόταν στη Σαντορίνη και η δεξίωση στο σπίτι του κουμπάρου, Γιάννη Αλαφούζου. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Σία Κοσιώνη και έχει δείξει να την εμπιστεύεται με τη στάση και τη συμπεριφορά του. Επειδή η τελετή και η δεξίωση ήταν για λίγους, ήταν εύκολο να ενημερωθούν για την αναβολή», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση