Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

  ΙΣΧΥΡΟΣ σεισμός (και) στη Δυτ. Ελλάδα...

  Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Δυτική Ελλάδα. Συγκεκριμένα στις 15.37, σήμερα Κυριακή,  έγινε σεισμός 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ το επίκεντρο του οποίου εντοπίζεται 9 χιλιόμετρα Βορειοδυτικά της Κυλλήνης. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουν 2017, 7:07:00 μ.μ.

  Τα "Παραμύθια" Τελείωσαν όπως και η "Ελλάντα" Τους!

  Το "Ελληνικό" Πολιτικό Πολιτειακό Σύστημα είταν ούτως ή άλλος ένα κακόγουστο Παραμύθι με Αποικιοκρατικό Σεναριογράφο και Ηθοποιούς Διάλεκτούς Λακέδες επάνω στην Θεατρική Σανίδα!
  Το Σενάριο "Πρώτη Φορά Αριστερά" των Αποικιοκρατών (ΑγγλοΑμερικανών) με το κερασάκι στην ΣκατόΤουρτα Τους είτανε ο Ψυχάκιας ο Τωρινός!

  Το Βιβλίο Του Σεναριογράφου έχει παραμουχλιάσηει! Παρόλα Ταύτα οι "Ανθρωποι" Του Πνεύματος(;;!!) και Των ... Γραμμάτων (;;!!) Αναπνέουν μέσα και Μαυτήν Την Μούχλα! Σαυτήν Την Χώρα οι Πρωκτολόγοι γίνανε Συνταγματολόγοι και οι Συνταγματολόγοι ο πρωκτός της Μαϊμούς ... Της Γύφτισας Μαϊμούς!!!!! Του Νίκου Γκ. γίνεται: Ελλάδα Ελλάδα (διαγράφεται το Μάνα Του Καημού) Μάνα Του Πρωκτού {Τουλάχιστον μέχρι το 2086!!!}!!!  Υ.Γ.... και όποιος διαφωνεί με τα άνω Είναι μέρος/τμήμα Αυτού Του Ανθελληνικού Βόθρου που ... Αναθυμιάζει Βοθρόμουχλα και οι Βογιάροι με κάλυμμα ΤΩΝ Εσταυρωμένο Λιβανίζουν τον Αυτό Βόθρο ως και ένεκα Τμήμα και Μέρους Αυτού!!!


  .... τα παρά της φύσης φαινόμενα (Αριστοτέλης/Φυσικός/Φιλόσοφος)....

  Item Reviewed: ΙΣΧΥΡΟΣ σεισμός (και) στη Δυτ. Ελλάδα... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm