GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Ιστιοπλοϊας κατέκτησαν οι Μάντης – Καγιαλής

Παγκόσμιοι πρωταθλητές οι Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στο Σαταντέρ της Ισπανίας. Πιο συγκεκριμένα οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος ...


Παγκόσμιοι πρωταθλητές οι Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στο Σαταντέρ της Ισπανίας. Πιο συγκεκριμένα οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής μπήκαν στην κούρσα των μεταλλίων όντας το απόλυτο φαβορί για το χρυσό στα 470 και επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους.
Δεύτεροι ήταν οι Μπάργκερ και Μαχρ από την Αυστρία με 42 β.π. και τρίτοι οι Ιταλοί Φεράρι και Καλάμπρο που χάρη στην πρωτιά τους στην κούρσα των μεταλλίων κατάφεραν να μπουν στα μετάλλια και να κατακτήσουν το χάλκινο με 43.6.
Ο Τάκης Μάντης δήλωσε αμέσως μετά τον τερματισμό:
«Στόχος μας σήμερα ήταν να διατηρηθούμε κοντά στους Αμερικάνους και στους Αυστριακούς για να κλειδώσουμε το χρυσό. Και το πετύχαμε. Δουλεύουμε σκληρά για να διατηρηθούμε στην κορυφή και να ανέβουμε ακόμη περισσότερο ως αθλητές με την συνεργασία του προπονητή μας, Μάκη Ωρολογά. Τώρα θα πανηγυρίσουμε στον… αέρα αφού επιστρέφουμε σήμερα στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση