GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Πρυτάνεις

Με το προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων συναντήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε με τους πρυτάνεις ...


Με το προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων συναντήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε με τους πρυτάνεις τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης και εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το κυβερνητικό νομοσχέδιο που δόθηκε για διαβούλευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως το νομοσχέδιο αυτό οδηγεί στην πλήρη αποδόμηση και οπισθοδρόμηση της ανώτατης εκπαίδευσης και πως γι' αυτό θα πρέπει να αποσυρθεί, ενώ διαβεβαίωσε τους πρυτάνεις ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, ο πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Ιωάννης Γκόλιας και η τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Νίκη Κεραμέως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση