GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μισάνθρωπος» από την Ιόλη Ανδρεάδη με Τρουφάκου,Φιορέντζη και Θεοχαρίδου!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Τον σημαντικό «Μισάνθρωπο», την πιο πικρή κωμωδία του Μολιέρου, «έκλεισε» για να παρουσιάσει η εξα...


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Τον σημαντικό «Μισάνθρωπο», την πιο πικρή κωμωδία του Μολιέρου, «έκλεισε» για να παρουσιάσει η εξαιρετικά ταλαντούχα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη με τους συνεργάτες της, την Άνοιξη του 2018, σε θεατρική στέγη που αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου, τον Μισάνθρωπο θα ντυθεί ο χαρισματικός Μιλτιάδης Φιορέντζης, πρωταγωνιστής στις παραστάσεις «Οικογένεια Τσέντσι» και «Young Lear» της ίδιας σκηνοθέτη που κέρδισαν κοινό και ειδήμονες.
Στον ρόλο της γοητευτικής Σελιμέν, αυτού του θηλυκού Δον Ζουάν που αποτελεί τον καθρέφτη του Μισανθρώπου, «κλείδωσε» η εξαιρετική Βασιλική Τρουφάκου. Εξαιρετική ιδέα το «πάντρεμά»τους! Μαζί τους σε ρόλο έκπληξη η ανερχόμενη Μελίνα Θεοχαρίδου, που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς για την ξεχωριστή ερμηνεία της στο «Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα» τη σεζόν που μόλις τελείωσε. Το έργο του Μολιέρου πρόκειται να ανέβει σε νέα μετάφραση Γιάγκου Ανδρεάδη και διασκευή της Ιόλης Ανδρεάδη και του πολυσχιδούς Άρη Ασπρούλη για έξι πρόσωπα.
Μόλις κλειστεί και το υπόλοιπο καστ θα επανέλθω με τους υπόλοιπους «άσσους». Η πρεμιέρα της φιλόδοξης παράστασης έχει προγραμματιστεί για τις 12 Απριλίου του 2018 και η παραγωγή ανήκει στην Constantly Productions.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση