GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασυγκράτητο ζευγάρι προκάλεσε... πανικό σε εθνική οδό - ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media στο οποίο καταγράφεται ένα ζευγάρι Ρώσων να... ερωτροπεί, ενώ βρίσκε...


Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media στο οποίο καταγράφεται ένα ζευγάρι Ρώσων να... ερωτροπεί, ενώ βρίσκεται εν κινήσει στο αυτοκίνητό του.
Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με εκτιμήσεις, κινείται με ταχύτητα 70χλμ./ώρα στον ρωσικό αυτοκινητόδρομο. Την "πικάντικη" σκηνή κατέγραψε ένας άλλος οδηγός, ο οποίος δεν πίστευε ότι έβλεπε τον οδηγό να κινείται κανονικά με το αυτοκίνητό του, ενώ η σύντροφός του βρισκόταν επάνω του.
Όπως ήταν φυσικό, οι εικόνες αυτές προκάλεσαν ποικίλα σχόλια με άλλους να «εκθειάζουν» την ικανότητα του ζευγαριού και άλλους να επικρίνουν τη στάση τους αυτή, επισημαίνοντας τον κίνδυνο που διατρέχουν τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους άλλους οδηγούς και πεζούς.
Δείτε το βίντεο που κατέγραψε ο Ρώσος οδηγός:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση