Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

  Άδωνις Γεωργιάδης: Δε θα βγούμε στις Αγορές


  «Όταν εκλεγεί πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα»

  Αρνητικός απέναντι στη συμφωνία του Eurogroup για την Ελλάδα εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, δηλώνοντας πως δεν μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα να βγει από την επιτροπεία και απλώς εξασφαλίζει τη μη χρεοκοπία της χώρας τον Ιούλιο.

  Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΑΞΙΑ, απόσπασμα της οποίας μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως χωρίς πρόσβαση της Ελλάδας στις αγορές η επιτροπεία θα συνεχιστεί και αυτό το σχέδιο δεν επιτρέπει την έξοδο της χώρας στις αγορές.

  Ο κ. Γεωργιάδης εξαπολύει επίθεση κατά της κυβέρνησης για τη διαπραγμάτευση, αλλά και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι «όσο καιρό θα έχουμε πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα υπάρχει αβεβαιότητα στην αγορά. Με τον κ. Τσίπρα στην εξουσία δεν μπορεί να γυρίσει η οικονομία. Δεν κάνει για αυτή τη δουλειά, πρέπει να φύγει».

  Όπως καταλήγει, «όταν εκλεγεί πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα», καθώς «η νέα κυβέρνηση θα προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις ώστε η χώρα μας να βγει γρήγορα από την επιτροπεία».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Άδωνις Γεωργιάδης: Δε θα βγούμε στις Αγορές Rating: 5 Reviewed By: Press- gr