GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ψέμα» θερινής νυκτός

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Πρώτος σας αποκάλυψα ότι το ισχυρό «Ψέμα», που κέρδισε τον χειμώνα κοινό και ...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Πρώτος σας αποκάλυψα ότι το ισχυρό «Ψέμα», που κέρδισε τον χειμώνα κοινό και ειδήμονες, θα περιοδεύσει το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα και πρώτος τώρα, λίγες ημέρες πριν την θερινή πρεμιέρα του στη Μυτιλήνη (δες 14/6), «ανεβάζω» φωτογραφίες με τον γερό θίασο στο καινούργιο σκηνικό που έφτιαξε για τις ανάγκες του «ταξιδιού» της δουλειάς η εξαιρετική Αθανασία Σμαραγδή.
Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μυρτώ Αλικάκη και ο Κωνσταντίνος Κάππας φοράνε κι αυτοί τα καλοκαιρινά τους και «ντύνονται» τους ήρωες του έργου στον κήπο του σπιτιού του ενός ζευγαριού, ενώ στην χειμερινή βερσιόν που... έσπασε πόρτες στο Μικρό Παλλάς όλα γίνονταν στο σαλόνι του.
Καλοτάξιδοι παίδες, να ευχηθώ, αν και είναι σίγουρο ότι θα γίνουν ουρές για να χαρεί το εκτός των τειχών θεατρόφιλο κοινό το δυνατό κουαρτέτο και το «Ψέμα» τους.
Να σου θυμίσω ότι το έργο υπογράφει ο «μαιτρ» Florian Zeller και το έχει διασκευάσει και σκηνοθετήσει με έμπνευση και μεράκι ο Αθερίδης. Ο ίδιος με την Καρύδη, την Αλικάκη και τον Κάππα μαθαίνουν, παίζουν τα δύο ζευγάρια που βλέπουν τα πάντα να ανατρέπονται μέσα από σπαρταριστές καταστάσεις, όταν ένα Ψέμα -ή μάλλον... περισσότερα- βγαίνουν στο φως.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση