GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο δολοφόνος συνελήφθη γιατί έκανε βόλτες με το αμάξι του θύματος

Στα χέρια της αστυνομίας ένας 70χρονος που κατηγορείται για το φόνο 57χρονου Έναν 70χρονο άνδρα από τη Χαλκίδα έχει...


Στα χέρια της αστυνομίας ένας 70χρονος που κατηγορείται για το φόνο 57χρονου

Έναν 70χρονο άνδρα από τη Χαλκίδα έχει συλλάβει η αστυνομία καθώς φέρεται να είναι ο δολοφόνος ενός 57χρονου άνδρα από τη Γλυφάδα στον Άγιο Κωνσταντίνο της Φθιώτιδας.

Πριν από δέκα ημέρες περιπατητής από τον Άγιο Κωνσταντίνο εντόπισε, νωρίς τα ξημερώματα, μέσα σε μία λίμνη αίματος, έναν άνθρωπο, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, είχε πολλαπλές μαχαιριές και μώλωπες, ενώ είχε περάσει από πάνω του και αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, το θύμα είχε φιλικές σχέσεις εδώ και περίπου έναν χρόνο με τον 70χρονο, οποίος πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο συλληφθείς είπε στους αστυνομικούς ότι είχε συμφωνήσει με το θύμα να τον μεταφέρει στη βόρεια Ελλάδα αντί 500 ευρώ. Μάλιστα, ανέφερε ότι το θύμα πήγε και τον πήρε από την Χαλκίδα και φθάνοντας τον Άγιο Κωνσταντίνο γευμάτισαν. Φεύγοντας από εκεί, όπως ισχυρίστηκε ο 70χρονος, το θύμα τού ζήτησε τα χρήματα πριν συνεχίσουν το ταξίδι. Σύμφωνα με τις περιγραφές που δίνει στους αστυνομικούς, παρουσιάζει το θύμα να του πετά τα πράγματα από το αυτοκίνητο και ισχυρίζεται ότι ήρθαν σε συμπλοκή και ο 57χρονος τον απείλησε με ένα μαχαίρι.

Εκείνος άρπαξε το μαχαίρι από τα χέρια του θύματος και στον πανικό του τον χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ φεύγοντας με το αυτοκίνητο του θύματος πέρασε από πάνω του. Ο 70χρονος, οδηγώντας το αυτοκίνητο του θύματος όλες αυτές τις μέρες, κινούταν σε περιοχές στη βόρεια Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, οι οποίοι εδώ και μέρες είχαν στα χέρια τους την ταυτότητα του 70χρονου, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση