GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταστηματάρχες στη Θεσσαλονίκη άνοιξαν παρά την υποχρεωτική αργία

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από καταγγελίες βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις και οι υποθέσεις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Ελάχιστοι ι...



Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από καταγγελίες βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις και οι υποθέσεις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα

Ελάχιστοι ιδιοκτήτες καταστημάτων αγνόησαν την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για την τήρηση υποχρεωτικής αργίας την ημέρα του Αγίου Πνεύματος και ανέβασαν τα ρολά.
Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από καταγγελίες βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις και οι υποθέσεις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης, ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η αγορά παράμεινε κλειστή κατά το μεγαλύτερο ποσοστό.
«Άνοιξαν 2 καταστήματα στην οδό Τσιμισκή, 6 στην Εγνατία και 2 μέσα σε εμπορικό κέντρο» είπε, προσθέτοντας ότι την αντίστοιχη περυσινή ημέρα είχαν ανοίξει τα υποκαταστήματά τους όλες οι πολυεθνικές εταιρίες.
«Πέρυσι είχαμε πολλά προβλήματα, αλλά φέτος λειτούργησε ο μηχανισμός και είχαμε σχεδόν καθολικά, κλειστή την αγορά», σημείωσε.
Στην ανακοίνωση του ΕΣΘ για την αργία τονίζεται ότι «είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των αρμοδίων ελεγκτικών υπηρεσιών να τηρήσουν την έννομη τάξη» και καλούνται «να εποπτεύσουν την αγορά για την τήρηση της νομιμότητας της αργίας του Αγίου Πνεύματος, σε άλλη περίπτωση η ευθύνη βαρύνει τους συγκεκριμένους ελεγκτικούς μηχανισμούς που έχουν αυτή την αρμοδιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση