GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε περιπέτειες ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Ο διάσημος ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχε δύο 'Οσκαρ στο σπίτι του. Αναγκάστηκε όμως να επιστρέψει το ένα. Όχι εκείνο που είχε κ...


Ο διάσημος ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχε δύο 'Οσκαρ στο σπίτι του. Αναγκάστηκε όμως να επιστρέψει το ένα. Όχι εκείνο που είχε κερδίσει το 2016 για τον ρόλο του στη ταινία του Ιναρίτου «The Revenant» («Ο Γυρισμός»). Το άλλο. Ποιο άλλο; 'Ενα δώρο.

Στην πραγματικότητα τον Νοέμβριο του 2012 είχαν προσφέρει στον Ντι Κάπριο το χρυσό αγαλματίδιο που είχε κερδίσει ο Μάρλον Μπράντο το 1954 για τον ρόλο του στην ταινία του Ελία Καζάν: « Το λιμάνι της Αγωνίας». Επρόκειτο για μία έκπληξη που επεφύλαξε η εταιρία παραγωγής Red Granite Pictures η οποία χρηματοδότησε εν μέρει τη ταινία: « Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ» και ήθελε με τον τρόπο αυτόν να τον ευχαριστήσει για την δουλειά του στο γύρισμα.

Μόνο που τώρα, η εταιρεία παραγωγής βρίσκεται στο επίκεντρο ενός οικονομικού σκανδάλου, ύποπτη για υπεξαίρεση κονδυλίων από κρατικό επενδυτικό ταμείο της Μαλαισίας, ύψους 3 δισεκ. δολαρίων, σύμφωνα με εκτιμήσεις του υπεύθυνου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη διεξαγωγή της έρευνας. Η υπόθεση μοιάζει με χολιγουντιανό σενάριο.

Αναγκαστικά λοιπόν, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο υποχρεώθηκε να επιστρέψει το χρυσό αγαλματίδιο στη δικαιοσύνη διότι το Οσκαρ αυτό το οποίο αγόρασε το 2012 η εταιρία εταιρία παραγωγής Red Granite αντί 600.000 δολαρίων, ενδεχομένως να το αγόρασε με καταχρασθέντα χρήματα. Όπως και όλα τα δώρα που έλαβε ο ηθοποιός του «Τιτανικού», σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται: ένας πίνακας του Πικάσο αξίας 3.280.000 δολαρίων, μία φωτογραφία της διάσημης αμερικανίδας φωτογράφου Νταϊάν Αρμπους αξίας 750.000 δολαρίων και ένα κολάζ του αμερικανού ζωγράφου Ζαν Μισέλ Μπασκιά, το οποίο υπολογίζεται σε πάνω από 9 εκατ. δολάρια. Δώρα που ο Ντι Κάπριο παρέδωσε οικειοθελώς στους ερευνητές με τους οποίους συνεργάζεται.

Τον Ιούλιο του 2016 ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχε ήδη συνεργαστεί με τη δικαιοσύνη για αυτήν την υπόθεση. Διότι στο στόχαστρο της δικαιοσύνης είχε μπει η χρηματοδότηση της ταινίας «Ο λύκος της Γουόλ Στριτ» του Σκορτσέζε, στη οποία πρωταγωνιστούσε ο Ντι Κάπριο.

Έτσι ενώ πολλά πρόσωπα που εμπλέκονταν στο γύρισμα ερωτήθηκαν από τους αρμόδιους φορείς της δικαιοσύνης, οι εκπρόσωποι του ηθοποιού ήλθαν σε επαφή με το υπουργείο Δικαιοσύνης, δηλώνει σήμερα ο εκπρόσωπος του ηθοποιού. Διευκρινίζει μάλιστα ότι τα διάφορα δώρα «έγιναν αποδεκτά από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο προκειμένου να συμπεριληφθούν σε εκείνα που θα πωλούντο σε δημοπρασία προς όφελος του ιδρύματός του».

Εάν τα δώρα επιστραφούν στη δικαιοσύνη, προς το παρόν ο ηθοποιός δεν αναμένεται να επιστρέψει και τα χρήματα που έλαβε για το γύρισμα της ταινίας «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ», τα οποία χρήματα, όπως εκείνα που πετούσε από τα παράθυρα ο Τζόρνταν Μπέλφορτ, ο χαρακτήρας που υποδύετο Ντι Κάπριο στην ταινία, μπορεί να ήταν «βρώμικα». Άραγε η πραγματικότητα θα υπερβεί την φαντασία; Η ιστορία συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση