GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βολές ομογενή βουλευτή στη Σουηδία κατά του Καζάκου

Οργισμένες αντιδράσεις και εκτός συνόρων, προκάλεσε η δήλωση του ηθοποιού και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, Κώστα Καζάκου, ο οποίος χαρακτήρι...


Οργισμένες αντιδράσεις και εκτός συνόρων, προκάλεσε η δήλωση του ηθοποιού και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, Κώστα Καζάκου, ο οποίος χαρακτήρισε προδότες τους νέους που φεύγουν από την Ελλάδα.
Αυτή τη φορά, Έλληνας βουλευτής στη Σουηδία, αναφέρει χαρακτηριστικά πως ξεπερνάει τα σύνορα της λογικής να αποκαλούνται προδότες οι νέοι Έλληνες που εξαιτίας της τραγικής κατάστασης της χώρας μας.
Με επιστολή του στην ομογενειακή πύλη www.panhellenicpost.com, ο Σωτήρης Δελής, εκφράζει την απογοήτευση και την αγανάκτησή του για τις επίμαχες δηλώσεις του Κώστα Καζάκου.
«Ότι υπάρχουν άτομα σήμερα στη χώρα που γεννήθηκα, που προκαλούν την κοινή γνώμη με τις δηλώσεις τους εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους ως δημόσια ή ημιδημόσια πρόσωπα για τον έναν ή τον άλλον λόγο μπορώ να το καταλάβω.
Αλλά να υπάρχουν άτομα που εκπροσωπούν τις προηγούμενες γενιές Ελλήνων που ευθύνονται για το κατάντημα της χώρας και να καταφέρονται με απαξίωση εναντίον των νέων Ελλήνων που εξαιτίας της τραγικής αυτής κατάστασης της χώρας ικετεύουν άλλες χώρες για ένα κομμάτι τίμιο ψωμί και λίγη αξιοπρέπεια, να αποκαλούνται προδότες ξεπερνάει τα σύνορα της λογικής», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει:
«Λυπάμαι ειλικρινά που υπάρχουν άτομα που σκέφτονται και δρουν έτσι.
Ντρέπομαι ειλικρινά για δημόσιες δηλώσεις εναντίον των νέων Ελλήνων.
Τα παιδιά που καθημερινά σχεδόν συναντώ στη Σουηδία, με τις ιστορίες μια πικρής ζωής ήδη στα νεανικά τους χρόνια και το σκοτεινό μέλλον, με συγκινούν και με προβληματίζουν», ενώ καταλήγει λέγοντας:
«Η Ελλάδα έχει μια λαμπρή νέα γενιά που εμείς οι μεγαλύτεροι όχι μόνον δεν την τιμούμε αλλά και τους αποκαλούμε προδότες. Στους νέους αυτούς πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη. Έλεος πια!!!».
Από την πλευρά του, ο δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, εξήγησε τι εννοούσε με τη δήλωση του.
"Δεν είπα ποτέ προδότες τους νέους, είπα ότι συνιστά προδοσία αυτός ο εξανδραποδισμός του τόπου. Η αιμορραγία αυτή που έχει προκληθεί από την πολιτική που ασκείται τόσα χρόνια" είπε μεταξύ άλλων.

1 σχόλιο

  1. Σουλτάνε μην τρομάζεις με το Κατάρ, οι πράκτορες σου αγρυπνούν!
    Δεν είναι μόνο του το Κατάρ στην ιστορία με τους τζιχαντιστές! Ο Σουλτάνος Ερντογάν είναι ουσιαστικά ο υπεύθυνος αυτής της κατάστασης, αυτός έσπρωξε το Κατάρ να τους χρηματοδοτεί και να τους διαθέτει χώρους εκπαίδευσης, γιατί το όνειρο του Ερντογάν είναι η Μουσουλμανοποίηση της Ευρώπης, και μέσω των Μουσουλμάνων ο δικός του Παντουρκισμός, όλοι γνωρίζουν στα σχέδια του είναι η επανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Όμως χρειαζόταν βοήθεια και αυτήν την βοήθεια την βρήκε στα πετροδολάρια του Κατάρ. Πως? Με την δημιουργία τοπικών συρράξεων- πολέμων,και την έντεχνη υπόδειξη στους πληθυσμούς, ότι στην Ευρώπη είναι το μέλλον, και αυτό αποδεικνύετε από το γεγονός ότι ο ( φιλάνθρωπος Ερντογάν άνοιξε τα σύνορα του με τις εμπλεκόμενες χώρες για να περνούν στην Τουρκία, και άλλους τους στέλνει στην Ευρώπη και άλλους τους κρατά ομήρους για να διευκολύνει τα παιχνίδια του με αυτήν, και σε αυτό έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Γιούγκερ, ναι, εκείνου που το Spiegel έγραψε ότι είναι ο άνθρωπος της Τουρκίας στην Ευρώπη) εγώ θα έλεγα ότι είναι ο πράκτορας της….αυτός που σιγά σιγά, ( γιαβάς γιαβάς ) θα επιτρέψει την ελεύθερη είσοδο των Τούρκων στην Ευρώπη, αλλά και σε όλους που η Τουρκία επιλεκτικά, αυτό γίνετε αυτή την στιγμή, τους δίνει Τούρκικη υπηκοότητα, αφού πρώτα έχουν ορκιστεί στο κοράνι να την υπηρετούν πιστά, και που θα είναι χειρότεροι και από τους Τούρκους.
    Έφτανε αυτό? ΟΧΙ! Έτσι δημιουργήθηκαν εκατοντάδες ΜΚΥΟ που χρηματοδοτούνται με πετροδολάρια και παίζουν τεράστιο ρόλο στην μεταφορά των μουσουλμάνων στην Ευρώπη και στην περίθαλψη τους για να παραμείνουν σε αυτήν, ποιον εξυπηρετούν? Τον Ερντογάν και τα σχέδια του, πόσες φορές δεν γράφτηκε στον τύπο, δεν ειπώθηκε στην τηλεόραση για τον ύποπτο ρόλο τους? Την επόμενη όμως τίποτα, ένα αόρατο χέρι έριχνε κουρτίνα στο γεγονός….Στην πατρίδα μας ο Ερντογάν έχει αναθέσει αυτόν τον ρόλο στα γιουσουφάκια του στον Τσίπρα και στον Καμμένο, και έχουν πάρει άριστα, εκεί δεν τους φαινόταν κακή η Αριστεία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση