GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξανά στην κορυφή η Κατερίνα Στεφανίδη - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν χρειάστηκε πολλή προσπάθεια για να πιάσει αυτή την κορυφή. Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη τα 4.70 και πήρε την πρώτη θέση...


Δεν χρειάστηκε πολλή προσπάθεια για να πιάσει αυτή την κορυφή. Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη τα 4.70 και πήρε την πρώτη θέση και 11 βαθμούς στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων που διεξάγεται στο Λιλ.
Το χρυσό κορίτσι του επί κοντώ χρειάστηκε μόλις δύο έγκυρα άλματα για να τελειώσει τον αγώνα της με την πρωτιά. Ξεκίνησε από τα 4.60, που τα πέρασε με την δεύτερη. Άφησε τα 4.65, για να πηδήξει με την πρώτη πάνω από τα 4.70μ, ενώ ολοκλήρωσε με τρεις άκυρες στα 4.82.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στο επί κοντώ γυναικών:

Δεν τα κατάφερε στα 400μ. εμπ. η Κατερίνα Δαλάκα. Η 24χρονη αθλήτρια αντιμετώπισε προβλήματα στον αγώνα της και έμεινε στην τελευταία θέση με 58:21.
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στα 400μ. εμπ. γυναικών:

Σε έναν αγώνα με πολύ… σπρώξιμο ο Ανδρέας Δημητράκης έμεινε στη δέκατη θέση των 1500μ. με 3:57.18, αφήνοντας, πάντως, πίσω του τον μεγάλο αντίπαλο τη μάχη της παραμονής, Λευκορώσο.
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στα 1500μ. γυναικών:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση