GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ! ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ δεν μιλά ο Παυλόπουλος...

Δεν έχει αφήσει κηδεία, γάμο ή βαφτίσια που να μη στείλει τηλεγράφημα και να μη κάνει δηλώσεις. Για τα σκουπίδια που πνίγουν τη χώρα κα...

Δεν έχει αφήσει κηδεία, γάμο ή βαφτίσια που να μη στείλει τηλεγράφημα και να μη κάνει δηλώσεις.
Για τα σκουπίδια που πνίγουν τη χώρα και απειλούν τη δημόσια υγεία...μούγγα.
Δεν σας κάνει εντύπωση?
Κατάπιε τη γλώσσα του ο Πάκης.
Αγαλμα.

1 σχόλιο

  1. ... και ρωτάμε ωμά και ... διακριτικά:

    α) Είναι Σύμπτωση για την "προώθηση" που έκανε Αυτό Το ΣΑΠΙΟ Πολιτικό και Πολιτειακό Συστήμα για τα ... Σκουπίδια;; Τι θέλουν να κρύψουν; Γιατί θέλουν να παραπλανήσουν;;; Τί θέλουν να κρύψουν σε Πανεθνικό Κοινωνικό Επίπεδο;;; Περίεργο!!!

    β) ... Καλά τα "Αστυνομικά" Δελτία με Noor 1 and 2 and 3!!! Αλλά Γιατί Σκάει τώρα μετά ... Χρόνια;;; Ασχέτως εάν είναι αλήθεια ή φύκια! Γιατί ΤΩΡΑ;;; Τι θέλουν να κρύψουν;;; Γιατί Δημιουργούν Εστιάσεις Προσοχής Σε Πολιτικοκοινωνικό Επίπεδο;;; Περίεργο!!!

    ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ-Απολύτως!!! Διότι ΟΛΟΙ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜουΜουΕ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΚΑΤΙ Συγκεκριμένο Την Αυτήν Στιγμήν!!!

    Αυτό Το Χρονικό Διάστημα ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΜΙΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΌ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ Ο γέρος Καραμανλής και η Αμερικάνικη Χούντα Του 67 με Ολοκλήρωση της το 1974 --- ΤΗΝ Προδοσία ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Θυμίζουμε Κρήτη!!!) Και Τον Ρόλο ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!!!

    Παράλληλα με τα ... "Σκουπίδια" ("Αρχαία" Ελληνικά λέγονται τα Σκουπίδια ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ) και Nooour1/2/3 με τα Σκατά που κουβαλούσε πριν χρόνια ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!! Χίλιες φορές χειρότερη από το σχέδιο του Εσωτερικοφασίστα Anan!!!

    Πάμε ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!! Χειρότερη Του 22!!!

    Και Τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ Της Ελληνικής Πολιτείας Αποπροσανατολίζουν με Σκουπίδια και Ναρκωτικά!!!

    Αποικιοκρατούμενοι Λακέδες δεν Διαφέρεται Από τα Ναζιστάκια της Χρυσής Αυγής!!!

    Ξυλούρης: Για τους Πουλημένους Βόλι δεν πετάμε/χαλνάμε αλλά με πέτρες τους πετροβολάμαι!!! Όλοι οι Πουλήμένοι Είναι Καταραμένοι- Και το Αρχιιερατείο της Εκκλησίας!!!! Νάσται Σίγουροι ΓΙΑΥΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση