GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γλυπτά από άμμο... στην Κρήτη

Tο 2ο Φεστιβάλ Γλυπτικής ξεκίνησε στην άμμο στην Αμμουδάρα που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου και του ΕΟΤ και με ...


Tο 2ο Φεστιβάλ Γλυπτικής ξεκίνησε στην άμμο στην Αμμουδάρα που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου και του ΕΟΤ και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.
Σήμερα ολοκληρώθηκε ο εγκιβωτισμός της άμμου σε καλούπια μέχρι τριών μέτρων και οι γλύπτες αρχίζουν να φιλοτεχνούν τα έργα τους, που αναμένεται να εκπλήξουν μικρούς και μεγάλους! Το θέμα του φεστιβάλ φέτος είναι «Καλοκαιρινές διακοπές» και το μήνυμά του «Καθαρές θάλασσες, καθαρές παραλίες». Η προσέλευση του κοινού είναι ελεύθερη.
Όπως προαναφέρθηκε, το φεστιβάλ Γλυπτικής στην άμμο τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του δήμου Μαλεβιζίου, ενώ έχει την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Διοργανώνεται από το σύλλογο Γυναικών δήμου Μαλεβιζίου «Η Μέλισσα» σε συνεργασία με τον γλύπτη Μανώλη Χαρκούτη. Το φεστιβάλ υποστηρίζουν με χορηγίες τους επιχειρήσεις της Κρήτης κυρίως από το χώρο του τουρισμού. Στο πρωτότυπο εικαστικό γεγονός, μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα και ένα από τα ελάχιστα στην Ευρώπη, εκτός από τον Μανώλη Χαρκούτση, θα φιλοτεχνήσουν έργα ο πανεπιστημιακός καθηγητής από την Ουκρανία Yuriy Mysko και η επίσης Ουκρανή, διακεκριμένη γλύπτρια Lyudmyla Mysko.
Πηγή:cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση