GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τραμπ έγινε... χαρτί τουαλέτας - ΦΩΤΟ

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί σχετικά με τη στάση του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έναντι στους συντοπίτες του επέλεξε έν...


Έναν πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί σχετικά με τη στάση του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έναντι στους συντοπίτες του επέλεξε ένας επιχειρηματίας από το Μεξικό.

Ο επιχειρηματίας έφτιαξε χαρτί τουαλέτας στο οποίο πάνω είναι τυπωμένο το πρόσωπο του Αμερικανού Προέδρου. Πίσω από αυτήν την ιδέα βρίσκεται ο Antonio Battaglia, ο οποίος χρησιμοποίησε το σλόγκαν "μαλακά χωρίς σύνορα" και "αυτό είναι ένα τοίχος για το οποίο, ναι, θα πληρώσουμε".

Ο Μεξικανός επιχειρηματίας εκμεταλλεύτηκε την αβλεψία των εταιρειών του Τραμπ να κατοχυρώσουν το όνομα του Προέδρου των ΗΠΑ και για τυχόν χρήση σε τέτοια είδη και έτσι τον Οκτώβριο του 2015, πρόλαβε και υπέβαλε τα σχετικά δικαιολογητικά στο Ινστιτούτο Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας του Μεξικού.

Η μαζική παραγωγή των χαρτιών τουαλέτας Τραμπ αναμένεται αργότερα μέσα στο έτος, με τον Antonio Battaglia να δεσμεύεται ότι το 30% των εσόδων θα πάνε σε προγράμματα υποστήριξης μεταναστών.

Όπως είπε ο ίδιος, αυτό που τον ενόχλησε πολύ ήταν όταν ο Τραμπ χρησιμοποίησε στην προεκλογική ρητορική του χαρακτηρισμούς όπως "εγκληματίες" και "βιαστές" κατά των μεταναστών που περνούν παράνομα στις ΗΠΑ.

"Το σκεπτικό μου ήταν ότι δεν μπορούμε να μένουμε σιωπηλοί. Οπότε σκέφτηκα αυτήν την προσβολή", εξήγησε ο επιχειρηματίας σε τηλεφωνική συνέντευξή του.

Πηγή: star press

Πηγή ΦΩΤΟ:telegraph.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση