GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ελληνική κυβέρνηση θα δεχθεί λύση που θα ανοίγει καθαρό διάδρομο λέει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ

Χωρίς ρύθμιση του χρέους δεν μπορεί να ξεκινήσει η πορεία για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, σημείωσε η Εκπρόσωπος των ΑΝΕ...


Χωρίς ρύθμιση του χρέους δεν μπορεί να ξεκινήσει η πορεία για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, σημείωσε η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και εξέφρασε ταυτόχρονα συγκρατημένη αισιοδοξία ως προς τα αποτελέσματα του Eurogroup της 15ης Ιουνίου.
Ανέφερε ότι η κυβέρνηση είναι σε συνεχή διαπραγμάτευση και παραμένει προσηλωμένη στον στόχο για την επίτευξη οριστικής λύσης εξόδου της χώρας από την κρίση και τη λιτότητα, προϋπόθεση της οποίας είναι η διατύπωση μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος και η ρύθμιση αυτού.
Ως προς τα διάφορα σενάρια που διαρρέουν, τόνισε ότι το ΔΝΤ πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει ως προς το ελληνικό πρόγραμμα.
Η κ. Παπαδοπούλου σχετικά για τις επικρίσεις που δέχεται ο κ. Σόιμπλε, κατέστησε σαφές ότι «το βασικό συνίσταται πως το χρονοδιάγραμμα ετέθη στο προηγούμενο Eurogroup», επισημαίνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση θα δεχθεί λύση που θα «ανοίγει καθαρό διάδρομο».
Ανέφερε ότι ο Σόιμπλε παίζει το προεκλογικό του παιχνίδι στην Γερμανία και επανέλαβε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να μετατραπεί σε προεκλογική ρεκλάμα του Σόιμπλε.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της ανέφερε ότι η κυβέρνηση επιδιώκει συνολική λύση και όχι μετάθεση του προβλήματος του χρέους για «μετά», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι το τι μέλλει γενέσθαι θα το κρίνει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης λαμβάνοντας υπόψη και το συνολικό πλαίσιο λύσης που θα διατυπωθεί.
Η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ αρνήθηκε να σχολιάσει διάφορα σενάρια που διαρρέουν επισημαίνοντας ότι κατά καιρούς ακούγονται διάφορα που δεν φθάνουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις που ανέλαβε και πρέπει και οι δανειστές της και το ΔΝΤ να τηρήσουν τις δικές τους δεσμεύσεις.
Ως προς την στάση της αντιπολίτευσης είπε ότι η ΝΔ έχει χρεώσει την καθυστέρηση στην ελληνική κυβέρνηση, την ώρα που πολλοί Ευρωπαίοι αξιωματούχοι αλλά και έγκυρα, διεθνώς ΜΜΕ συμπεριλαμβανομένων και γερμανικών, επισημαίνουν τις ευθύνες Σόιμπλε και ΔΝΤ, προσθέτοντας ότι «αν είχαμε κλείσει την συμφωνία άρον-άρον με «τα τόσα (μέτρα) και άλλα τόσα» που έλεγε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, δεν θα είχαμε ούτε μηδενικό δημοσιονομικό ισοζύγιο για μετά το 2019, ούτε μέτρα με θετικό πρόσημο, ούτε θα είχαμε αποτρέψει τις αξιώσεις του ΔΝΤ που υπήρχαν από το φθινόπωρο του 2015».
Ερωτηθείσα για ενδεχόμενη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, παρέπεμψε στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, σύμφωνα με τον οποίο δεν συντρέχει λόγος για κάτι τέτοιο στην παρούσα συγκυρία, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σενάριο, και σημειώνοντας ότι αν μελλοντικά προκύψει μια τέτοια ανάγκη θα εξεταστεί.
Σχετικά με την ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για την κλιματική αλλαγή, η κ. Παπαδοπούλου είπε ότι σαφώς υπάρχει εξόχως σοβαρό ζήτημα με την κλιματική αλλαγή, προσθέτοντας ότι «δεν ξέρω που θα οδηγήσει η απόφαση Τραμπ» και τασσόμενη υπέρ της διεθνούς συνεργασίας για την αντιμετώπιση του ζητήματος.
Η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κατέληξε στη συνέντευξή της ευχόμενη κουράγιο και ψυχραιμία στις μαθήτριες και τους μαθητές που ξεκινούν αύριο τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, καθώς και στις οικογένειές τους.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Βρε Ακοινώνητοι βρε Αχαΐρευτοι βρε Αστοιχείωτοι βρε Αχαροι ΌΛΟΙ ΣΑΣ...

    Πρώτον: Κύριοι μου δεν είταν λάθος οι "στατιστικές" και τα συναφή για την ένταξη της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας τόσο στην ΕΟΚ μετά Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη!!!! Αλλά βλέπε "Δεύτερον"!

    Δεύτερον: Είτανε Πολιτική Στρατηγική/Στρατιωτική Εντολή/Απόφαση η Ένταξη της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας Σαυτό το Πλέγμα/Δύκτι! Ο λόγος βλέπε "Τριτον"!

    Τρίτον: Το Πολιτικό Μύνημα/Σύνθημα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο" δεν είναι ξεκάρφωτο αλλά έχει βαθιά ιδεολογική Ανάλυση της Πραγματικότητας του Τότε και Του Σήμερα! Αυτό το ξέρουν τόσο οι Αποικιοκράτες όσο αναγκαστικά και οι Αποικιοκρατούμενοι Λακέδες τους! Γιαυτό Άλλωστε ο Α. Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) κλέβωντας "Συνθήματα" τα έβαλε στην διακήρυξη του της 3ης του Σεπτεμβρίου! ΔΕΝ θα μπούμε σε αναλύσεις τώρα παλιές στον Χρόνο και τετριμένες για την Ώρα!!! Αλλά ένα Σας λέμε: Κοιτάξτε Το Σήμερα τόσο της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας όσο και την εξέλιξη με άλλες Χώρες (μικρές/μεγάλες/προτεκτοράτα) σε Απλές Συναρτήσεις της Σημερινής ΕΕ και του ΝΑΤΟ!!! Το Πράγμα μιλά από μόνο Του!!!

    "ΕΟΚ/ΕΕ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ"!!!


    ΚΑΙ για απόλαυση ως επιδόρπιον πάρτε και Αυτό:


    Don't worry, be happy!!!

    Κάτι Τι μοοοουυυυ θυμίζει αυτή η ... Φράση κάποιου Ινδού Γκουρού του Mehr Baba που είναι ένα από τα βασικά σλόγκαν τόσο του εσωτερικοναζιζοφασισμού όσο και του ΣΗΜΕΡΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ κ. Πολιτικής στην Ευρώπη! Το Αυτό σλόγκαν επίσης το είχαν τόσο η γενιά των "Λουλουδιών" και της μαστούρας όσο και πολλών "Απελευθερωμένων" μουσικών συγκροτημάτων διευρυμένης ... μαστούρας όπως π.χ. οι ... Μπίτλς/Beatles!

    Το "Don't worry, be happy" είναι Ένα Είδος του Apolitik/Απολίτικ που θέλει το Σύστημα το Καπιταλιστικό (=Καπιταλοναζιστικοφασιστικό!)!

    Η Πραγματική Αριστερά (όχι Τύπου ΣΥΡΙΖΑ/Αlexis και ντράβαλα) Παγκοσμίος το χρησιμοποιεί ως ... ειρωνικό βρίσιμο!

    Παρεπιπτώντος ο Καπιταλισμός ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλά για την προστασία ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!
    Και εάν μιλά παρολαταύτα ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΤΟΥ Απάνθρωπο και Ναζιστικοφασιστικό Του Πρόσωπο! Διότι ΔΕΝ μπορείς να Αγαπάς Την Φύση/να Την Προστατεύεις και Παράλληλα να Απαξιώνεις Τον Άνθρωπο!!! Διότι (έναν Σας Διαφεύγει) ο Άνθρωπος ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (Το Φτύσιμο Μου ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Στούς ... Ράσπουτιν)!!!

    Δεν μπορεί να Είσαι "Οικολόγος" και να μην είσαι ο ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ (π.φ.) ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ/ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!

    Όσο αναφορά την Πραγματική Επιστημονική Διάσταση Της Ατμόσφαιρας και Του Κλίματος και της "Ανθρώπινης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης" ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΌΗΜΑ να κάνουμε Πολιτική/Επιστημονική/Οικονομική/Στρατηγική Ανάλυση ΔΙΟΤΙ ΌΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Αθηνά/Σοφία/Γνώση/Επιστήμη) Είναι ο ... Παπαdemonius Τότε λέμε ... Αρκεί! Τόση Προδοσία Στην Ανθρώπινη Ελληνική (ναί Παγκόσμια) Επιστήμη όσο και Στην Εθνική Πολιτική Αυτού Του Ελληνικού Λαού/Κράτους Είναι Ανηπόφορει και Άτιμη και Προστυχιά και... και... και... !!!


    Γιαυτό Σας λέμε Don't worry, be happy"!

    Και Σας χαρίζουμε Το:

    ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΑ ΕΣΥ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ και τραλαλά τραλαλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση