GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα αλλόκοτα δώρα του Ντένις Ρόντμαν στον Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο βετεράνος αθλητής διατηρεί σχέσεις τόσο με τον αμερικανό πρόεδρο, όσο και με τον βορειοκορεάτη ηγέτη Ο Ντένις Ρόντμαν, ο...


Ο βετεράνος αθλητής διατηρεί σχέσεις τόσο με τον αμερικανό πρόεδρο, όσο και με τον βορειοκορεάτη ηγέτη

Ο Ντένις Ρόντμαν, ο εκκεντρικός βετεράνος σταρ του NBA, διατηρεί μια ανεξήγητη φιλία με τον  Κιμ Γιόνγκ Ουν τον οποίο και επισκέφτηκε πριν λίγες ημέρες στη Βόρεια Κορέα- έχουν προηγηθεί και άλλες επισκέψεις κατά το παρελθόν. Όπως επιβάλλουν οι κανόνες του savoir vivre, ο καλεσμένος είθισται να καταφτάνει με δώρα για τον οικοδεσπότη ο οποίος ανοίγει το σπίτι-παλάτι στον διάσημο φίλο του. Ο αμερικανός καλαθοσφαιριστής, κατέφτασε όχι με άδεια χέρια αλλά με μια σειρά από δώρα το περιεχόμενο των οποίων αποκαλύπτεται από το BBC.

Ο 56χρονος με την πολυτάραχη ζωή και τα πολλά ρομαντικά ειδύλλια, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον υπουργό αθλητισμού της χώρας, είχε μαζί του και τα δώρα που προορίζονταν για τον βορειοκορεάτη ηγέτη. Σημειωτέων, ο δικτάτορας του απομονωμένου κράτους είναι μεγάλος φαν του μπάσκετ και έχει χαρακτηρίσει «αιώνιο φίλο» τον Ρόντμαν που κατάγεται από τη χώρα που μισεί.

Η λίστα με τα δώρα

Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, το πρώτο δώρο ήταν το μπεστσέλερ βιβλίο του Ντόναλντ Τραμπ, «The Art of the Deal» (1987), ένας οδηγός για το πώς να κλείνει κανείς μια συμφωνία μέσω σκληρών και αποτελεσματικών διαπραγματεύσεων. Ο Ρόντμαν είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που διατηρεί σχέσεις τόσο με τον αμερικανό πρόεδρο, όσο και με τον βορειοκορεάτη ηγέτη.

Δώρο νούμερο δυο: Το παιδικό βιβλίο «Where's Waldo?», σίγουρα ένα αλλόκοτο δώρο για έναν παγκόσμιο ηγέτη! Η τσάντα με τα δώρα, περιείχε δυο αθλητικές φανέλες του μπάσκετ υπογεγραμμένες από τον Ρόντμαν, ένα σετ περιποίησης με σαπούνια, και ένα παζλ.

Το παιδικό βιβλίο «Where's is Waldo?»

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση