GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς αντέδρασε ο Ορέστης Τσανγκ σε ερώτηση για το περιστατικό με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν πριν από λίγες ημέρες, όταν ο Ορέστης Τσανγκ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βί...


Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν πριν από λίγες ημέρες, όταν ο Ορέστης Τσανγκ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο οδηγούσε τον συρμό του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου.
Το συγκεκριμένο θέμα, όπως ήταν φυσικό, πήρε μεγάλες διαστάσεις. Η ΣΤΑΣΥ έθεσε σε διαθεσιμότητα την οδηγό που έβαλε τον πρώην παίκτη του Survivor στο τιμόνι του ηλεκτρικού, και έχουν τεθεί σε εφαρμογή οι διαδικασίες για την πειθαρχική της δίωξη.
Ο πρώην παίκτης των «Μαχητών», όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν θέλησε να δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση, δείχνοντας έντονα πως ήθελε να αλλάξει θέμα.
«Είτε είμαστε απλοί πολίτες είτε λίγο παραπάνω αναγνωρίσιμοι, πρέπει να χρησιμοποιούμε τα μέσα μεταφοράς και αυτό εξακολουθώ να κάνω κι εγώ», είπε αρχικά.
Ενώ, σε ερώτηση για τη μηχανοδηγό που τέθηκε σε διαθεσιμότητα απάντησε απλά «ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση, να είστε καλά».
Δείτε το βίντεο από το Ε:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση