GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαντάς: Θα ήταν ύποπτο, αν λέγαμε ότι η διάρκεια του Υπερταμείου θα ήταν τρία ή πέντε χρόνια - ΒΙΝΤΕΟ

Υπερασπίστηκε το Υπερταμείο , με διάρκεια ζωής 99 έτη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς στην παρέμβαση του κατά...


Υπερασπίστηκε το Υπερταμείο , με διάρκεια ζωής 99 έτη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς στην παρέμβαση του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου διεξαγόταν η ενημέρωση μελών του Υπερταμείου για την πορεία των αποκρατικοποιήσεων.
«Έχει βρεθεί εδώ και παρά πολύ καιρό μία «καραμέλα» από τα κόμματα της αντιπολίτευσης που λέει το εξής: "Ότι δώσατε για 100 χρόνια την περιουσία του ελληνικού λαού στους δανειστές και ξεπουλήσατε τη χώρα". Αυτός είναι ο πυρήνας και θα έλεγα ότι είναι μία συνειδητή επιλογή διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, διότι αυτό που επιχειρεί να κρύψει ότι πριν από αυτό υπήρχε ένα Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων και μόνο, το ΤΑΙΠΕΔ», είπε ο κ. Μαντάς.
«Πολλοί συνάδελφοι μου γνωρίζουν - έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία από μένα - ότι σε πολλές χώρες του κόσμου αν θέλεις να κάνεις σοβαρή αξιοποίηση, τότε πρέπει να συγκεντρώσεις όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου σε έναν Οργανισμό και μάλιστα οι χρόνοι πρέπει να έχουν μεγάλη διάρκεια», συμπλήρωσε ο κ. Μαντάς, ο οποίος στη συνέχεια υποστήριξε πως «ύποπτο θα ήταν, αν λέγαμε ότι η διάρκεια αυτού του Ταμείου θα ήταν τρία ή πέντε χρόνια ή άντε δέκα χρόνια. Εκεί θα ήταν υπό αμφισβήτηση η για πρώτη φορά πρόθεση του Νόμου να αξιοποιήσουμε τα μισά από τα έσοδα του Ταμείου για αναπτυξιακούς σκοπούς».
«Αυτό μπαίνει για πρώτη φορά, αλλά δεν το λένε, το κρύβουν», είπε επίσης ο κ. Μαντάς.
Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

1 σχόλιο

  1. Αυτοί οι αδίστακτοι και αγράμματοι τύποι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν διαστρέψει και εξευτελίσει μόνο την έννοια τί σημαίνει «Αριστερά», κακοποιούν συστηματικά και την ελληνική γλώσσα, διαστρέφοντας την έννοια των λέξεων.
    Τώρα το χθεσινό ξεπούλημα από τους γερμανοτσολιάδες, μετονομάζεται σε αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας από τους «αριστερούς»!
    Σε λίγο θα λένε καλημέρα μέσα στα άγρια μεσάνυχτα και θα έχουν την αξίωση να τους πιστεύουμε.
    Απίστευτοι, τυχοδιώκτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση