GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοσκοβισί: Θα υπάρξει λαϊκή εξέγερση, αν η Ευρωζώνη δεν μειώσει τις αποκλίσεις της

«Θα υπάρξει λαϊκή εξέγερση, αν η ευρωζώνη δε μειώσει τις αποκλίσεις της», υπογραμμίζει ο αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις Επίτροπ...


«Θα υπάρξει λαϊκή εξέγερση, αν η ευρωζώνη δε μειώσει τις αποκλίσεις της», υπογραμμίζει ο αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί σε συνέντευξή του προς τη βελγική εφημερίδα L' Echo.
Συγκεκριμένα ο Μοσκοβισί υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι, αν διατηρηθεί το status quo, η ευρωζώνη απειλείται άμεσα. Τονίζει ότι στην ουσία δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση από την εξέλιξη της ευρωζώνης, μια και ο λαϊκισμός, που όπως αναφέρει καραδοκεί, "μπορεί να έχασε κάποιες μάχες, αλλά όχι τον πόλεμο".
Τονίζει επίσης ότι είναι απαραίτητο όσοι εμφανίζουν ελλείμματα να τα εξαλείψουν και όσοι έχουν πλεονάσματα να τα χρησιμοποιούν για το κοινό όφελος, μέσω μίας επενδυτικής προσπάθειας, ενώ χαρακτηρίζει απειλή τις αποκλίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση