GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΚΑΖΑΚΟΣ κεραυνοβολεί! «Είναι προδοσία που οι νέοι φεύγουν από την Ελλάδα...»

«Ό,τι θέλει ο νέος πρέπει να το παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του, αλλιώς είναι ξένος! Φύγανε και πάνε και δουλεύουν...

«Ό,τι θέλει ο νέος πρέπει να το παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του, αλλιώς είναι ξένος! Φύγανε και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία… προδοσία!»
Με αφορμή το νέο του θεατρικό εγχείρημα, με το οποίο θα ανέβει και πάλι στη σκηνή της Επιδαύρου το φετινό καλοκαίρι, μίλησε μετά από καιρό ο ηθοποιός Κώστας Καζάκος.
Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στους νέους που λόγω της κρίσης και των δυσμενών συνθηκών αναγκάζονται να αφήσουν την Ελλάδα και να αναζητήσουν το επαγγελματικό τους μέλλον σε ξένες χώρες.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά  «ο,τι θέλει ο νέος πρέπει να το παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του, αλλιώς είναι ξένος! Φύγανε και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία… προδοσία!»
Όσον αφορά την επί σειρά ετών απουσία του από την Επίδαυρο, επισήμανε: «Η απουσία δεν σημαίνει ότι εγώ ήθελα να μην παίζω ή να μην ασχολούμαι με το αρχαίο δράμα. Όλα αυτά τα χρόνια και αιτήσεις έχω κάνει και σχέδια είχα για τα οποία έπαιρνα ένα ευγενικό γράμμα από τον διευθυντή του φεστιβάλ ότι δεν ταιριάζει με το κλίμα αυτού που ήθελαν να κάνουν».

4 σχόλια

  1. Προ χρόνων και μεσούσης της κρίσης ο Καζάκος είχε 40 ευρώ!!! το εισιτήριο για το θέατρο...Μην εκπλήσσεσαι που φεύγει ο κόσμος από την Ελλάδα...να εκπλήσσεσαι όταν επιστρέφει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ?? ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ !!!! ΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟ!!! ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ,,ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάνε όλοι για προδότες και προδοσία εκ του ασφαλούς με το στομάχι των παιδιών και το δικό τους γεμάτο
    Ας μου πει ο Καζακος και κάθε χορτασμενος αν δεν έχει και δεν μπορεί να προσφέρει τα απαραίτητα στο παιδί του τι θα έκανε?
    Στα λόγια όλα είναι εύκολα αλλά η ΖΩΉ δεν είναι θέατρο.
    Σου επιστρέφ τον χαρακτηρισμό προδότη
    Ένας ΕΛΛΗΝΑΣ που ζει στα ξένα

    Τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αργά Τώρα Είναι Αργά!

    Αλλά Don't worry be happy!!!

    Γιαυτό:


    Don't worry, be happy!!!

    Κάτι Τι μοοοουυυυ θυμίζει αυτή η ... Φράση κάποιου Ινδού Γκουρού του Mehr Baba που είναι ένα από τα βασικά σλόγκαν τόσο του εσωτερικοναζιζοφασισμού όσο και του ΣΗΜΕΡΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ κ. Πολιτικής στην Ευρώπη! Το Αυτό σλόγκαν επίσης το είχαν τόσο η γενιά των "Λουλουδιών" και της μαστούρας όσο και πολλών "Απελευθερωμένων" μουσικών συγκροτημάτων διευρυμένης ... μαστούρας όπως π.χ. οι ... Μπίτλς/Beatles!

    Το "Don't worry, be happy" είναι Ένα Είδος του Apolitik/Απολίτικ που θέλει το Σύστημα το Καπιταλιστικό (=Καπιταλοναζιστικοφασιστικό!)!

    Η Πραγματική Αριστερά (όχι Τύπου ΣΥΡΙΖΑ/Αlexis και ντράβαλα) Παγκοσμίος το χρησιμοποιεί ως ... ειρωνικό βρίσιμο!

    Παρεπιπτώντος ο Καπιταλισμός ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλά για την προστασία ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!
    Και εάν μιλά παρολαταύτα ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΤΟΥ Απάνθρωπο και Ναζιστικοφασιστικό Του Πρόσωπο! Διότι ΔΕΝ μπορείς να Αγαπάς Την Φύση/να Την Προστατεύεις και Παράλληλα να Απαξιώνεις Τον Άνθρωπο!!! Διότι (έναν Σας Διαφεύγει) ο Άνθρωπος ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (Το Φτύσιμο Μου ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Στούς ... Ράσπουτιν)!!!

    Δεν μπορεί να Είσαι "Οικολόγος" και να μην είσαι ο ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ (π.φ.) ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ/ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!

    Όσο αναφορά την Πραγματική Επιστημονική Διάσταση Της Ατμόσφαιρας και Του Κλίματος και της "Ανθρώπινης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης" ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΌΗΜΑ να κάνουμε Πολιτική/Επιστημονική/Οικονομική/Στρατηγική Ανάλυση ΔΙΟΤΙ ΌΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Αθηνά/Σοφία/Γνώση/Επιστήμη) Είναι ο ... Παπαdemonius Τότε λέμε ... Αρκεί! Τόση Προδοσία Στην Ανθρώπινη Ελληνική (ναί Παγκόσμια) Επιστήμη όσο και Στην Εθνική Πολιτική Αυτού Του Ελληνικού Λαού/Κράτους Είναι Ανηπόφορει και Άτιμη και Προστυχιά και... και... και... !!!


    Γιαυτό Σας λέμε Don't worry, be happy"!

    Και Σας χαρίζουμε Το:

    ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΑ ΕΣΥ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ και τραλαλά τραλαλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση