GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση στην Επιτροπή για τη ρατσιστική βία - Αποχώρησε ο Κατσίκης - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε σε επιτροπή της Βουλής για τη ρατσιστική βία με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη να αποχωρεί δηλώνοντας ενοχλημέν...


Ένταση επικράτησε σε επιτροπή της Βουλής για τη ρατσιστική βία με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη να αποχωρεί δηλώνοντας ενοχλημένος από καταγγελίες αρμόδιων φορέων για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από τις ελληνικές Αρχές.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κατσίκης αποχώρησε μετά την τοποθέτηση του δικηγόρου Σαμσιντίν Ιντρίσου, ο οποίος είναι και μέλος του Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι οι πρόσφυγες και μετανάστες δεν έχουν εμπιστοσύνη στις ελληνικές Αρχές, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την υπόθεση της Μανωλάδας, στην οποία, όπως υποστήριξε, δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη.
Αντιδρώντας, ο κ. Κατσίκης απευθύνθηκε προς την πρόεδρο της επιτροπής, Αφροδίτη Σταμπουλή, υποστηρίζοντας πως όφειλε να επιβάλει την τάξη και να μην επιτρέψει εντός της Βουλής να εκτοξεύονται αστήρικτες καταγγελίες. «Τι τον ευχαριστείτε; Επειδή προσβάλλει τους Έλληνες;» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ προς την πρόεδρο της επιτροπής, για να αποχωρήσει από την αίθουσα λίγα λεπτά αργότερα.
Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση