GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτυχία στους απόφοιτους σπουδαστές του ΙΔΕ επέδωσε ο Παυλόπουλος

Τα πτυχία στους απόφοιτους σπουδαστές της 5ης εκπαιδευτικής σειράς «Έφεδρος Λοχαγός Λορέτζος Μαβίλης», του ινστιτούτου διαρκούς επιμόρφω...


Τα πτυχία στους απόφοιτους σπουδαστές της 5ης εκπαιδευτικής σειράς «Έφεδρος Λοχαγός Λορέτζος Μαβίλης», του ινστιτούτου διαρκούς επιμόρφωσης (ΙΔΕ), επέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής, που πραγματοποιήθηκε απόψε στη λέσχη αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Δημήτρης Βίτσας.

Συνολικά αποφοίτησαν 36 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας από τους οποίους 17 ήταν του Στρατού Ξηράς, 5 του Πολεμικού Ναυτικού, 5 της Πολεμικής Αεροπορίας 6 της Ελληνικής Αστυνομίας, 2 του Λιμενικού και 1 του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση