GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη γνωστός Έλληνας τραγουδιστής για παράνομη οπλοφορία έξω από το σπίτι της συζύγου του - ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Ρόδου, μετά τη σύλληψη γνωστού Έλληνα τραγουδιστή για παράνομη οπλοχρησία έξω από το σπίτ...


Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Ρόδου, μετά τη σύλληψη γνωστού Έλληνα τραγουδιστή για παράνομη οπλοχρησία έξω από το σπίτι της συζύγου του.
Ο 42χρονος τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής έξω από το σπίτι της συζύγου του, όπου μένει εκείνη μαζί με τα δύο τους παιδιά.
Ο λόγος για τον Γιώργο Δασκαλάκη, ο οποίος φέρεται να προκάλεσε επεισόδιο εξαιτίας ενδοοικογενειακών προβλημάτων, που έχουν προκύψει στη σχέση του ζευγαριού, καθώς εδώ και ένα χρόνο βρίσκονται σε διάσταση.
Ο ίδιος ο τραγουδιστής, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δίνει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα.
Όπως λέει, εκείνη την ημέρα πράγματι πήγε στο σπίτι της συζύγου του για να δει τα παιδιά του, και παραδέχεται πως είχε μαζί του όπλο, για το οποίο δεν έχει άδεια, αλλά όπως τονίζει, δεν είχε σκοπό να βλάψει κανέναν.
Το διαδίκτυο κατακλύστηκε από δημοσιεύματα που ήθελαν τον 42χρονο να έχει πυροβολήσει, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών.
Ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος μετά από εντολή του εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε δίκη τον Ιανουάριο του 2018.
Δείτε το βίντεο από το Ε:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση