GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πυρά" από Άδωνι και Λοβέρδο σε Καμμένο για το πιλοτάρισμα σε στρατιωτικό ελικόπτερο

Πολιτική κόντρα ξέσπασε μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο του περασμένου Μαΐου που δείχνει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο σε ...


Πολιτική κόντρα ξέσπασε μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο του περασμένου Μαΐου που δείχνει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο σε ταξίδι του στην Αμοργό να επιβιβάζεται σε στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου UH-1H Huey και να μπαίνει στη θέση του συγκυβερνήτη.
Έτσι η εικόνα του Πάνου Καμμένου, που δημοσίευσε η ιστοσελίδα iefimerida.gr, να επιβιβάζεται ως συγκυβερνήτης στο στρατιωτικό ελικόπτερο UH-1H Huey προκάλεσε την αντίδραση τόσο του αντιπρόεδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, όσο και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδου.
Ο κ. Γεωργιάδης σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για ποινικό αδίκημα. «Είδα το βίντεο και δεν το πίστευα. Ο Πάνος Καμμένος κάθεται στη θέση του συγκυβερνήτη», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό. Στο πιλοτήριο πολεμικού ελικοπτέρου δεν καθόμαστε για βόλτα. Εκεί κάθεται εκπαιδευμένος πτυχιούχος από τη Σχολή της Πολεμικής Αεροπορίας πιλότος και κανένας άλλος», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Αυτή είναι μια ποινικώς κολάσιμη πράξη. Ο κ. Αποστολάκης είναι έκθετος. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι σε αυτή τη θέση για να τηρεί τους νόμους».
Όσο για τον Ανδρέα Λοβέρδο, τοποθετήθηκε επί του θέματος τόσο με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter όσο και με επίσημη δήλωση του.
«Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αγνοεί αυτό που ξέρουν όλοι: Τα στρατιωτικά ελικόπτερα της χώρας μας δεν είναι παιχνιδάκια του», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στη δήλωσή του υποστήριξε ότι «τα ελικόπτερα του Ελληνικού Στρατού δεν είναι παιχνιδάκια στα χέρια του εκάστοτε κυβερνώντος. Αυτό οφείλουν να το γνωρίζουν ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί της Κυβέρνησης και πρώτος απ' όλους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας».
«Στην συγκεκριμένη όμως Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φαίνεται ότι επιτρέπονται τα ανεπίτρεπτα», συμπληρώνει και επισημαίνει ότι «μετά τις στολές τώρα και στο πιλοτήριο στρατιωτικού ελικοπτέρου ως πιλότος. Όταν το πρότυπο είναι ο Τσάβες, ο κατήφορος είναι μεγάλος και το βάθος ερεβώδες».
Δείτε το tweet του Ανδρέα Λοβέρδου:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση