GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαζικές απελάσεις μετά την επίθεση στην Ιερουσαλήμ

Η ισραηλινή αστυνομία συνέλαβε πάνω από 350 πρόσωπα τα οποία ζούσαν παράνομα στην Ιερουσαλήμ και προχώρησε στην απέλασή τους, ανέφεραν χ...


Η ισραηλινή αστυνομία συνέλαβε πάνω από 350 πρόσωπα τα οποία ζούσαν παράνομα στην Ιερουσαλήμ και προχώρησε στην απέλασή τους, ανέφεραν χθες ισραηλινά ΜΜΕ.

Οι συλλήψεις ακολούθησαν την επίθεση εναντίον αστυνομικών κοντά σε μια από τις εισόδους της Παλιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ, εξήγησε η εφημερίδα Γεντότ Αχαρονότ.

Προχθές Παρασκευή τρεις Παλαιστίνιοι επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών με μαχαίρι κι ένα πιστόλι στην περιοχή της Παλιάς Πόλης. Οι αστυνομικοί αντέδρασαν στην επίθεση ανοίγοντας πυρ και σκοτώνοντας τους δράστες. Μία αστυνομικίνα υπέκυψε αργότερα στα τραύματά της.

Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτή, αλλά τον ισχυρισμό αυτόν διέψευσαν η Χαμάς και το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Sputnik

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση