GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βόμβα» Λαβέτσι θέλουν στο λιμάνι

Τα πλάνα τους για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, ύστερα από την επικείμενη ανακοίνωση της πρόσληψης του Μπεσνίκ Χάσι, έχουν αρχίσει...


Τα πλάνα τους για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, ύστερα από την επικείμενη ανακοίνωση της πρόσληψης του Μπεσνίκ Χάσι, έχουν αρχίσει να καταστρώνουν στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με μερίδα του αθλητικού Τύπου, οι Πειραιώτες έχουν εντοπίσει στην Κίνα έναν εξτρέμ που, εάν και εφόσον αποκτηθεί, θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

Στο κινεζικό πρωτάθλημα αγωνίζεται μεταξύ άλλων ο Εζεκιέλ Λαβέτσι (τώρα παίζει στην Χεμπέι Τσάινα Φόρτσιουν), ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί ξανά στο Champions League.

Μάλιστα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε προταθεί το 2015 στους Πειραιώτες, όταν ήταν ακόμα στην Παρί Σεν Ζερμέν, και το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο χειμώνα. Μάλιστα, στα «συν» της υπόθεσης λογίζεται και το γεγονός πως προέρχεται από την Σαν Λορέτσο, ομάδα που μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής ο Ουσίγιος.

Ο Λαβέτσι είναι πλέον 32 ετών και οι ετήσιες απολαβές του, αν είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη, υπολογίζονται κοντά στα 2 με 3 εκατ. ευρώ ετησίως, ένα τεράστιο συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται πως έχει ψάξει τη συγκεκριμένη περίπτωση.

1 σχόλιο

  1. Εάν φέρει ο Χάσι τον Λαβέτσι για πάρτι του Μαρινάτου του Ψαρά της Ιχθυόσκαλας, μην ξεχάσουν να φέρουν από το ξεχασμένο από τους πολέμους με τους Άγγλος, μερικά τονάζ... Οπιο!!!
    Θα γίνουν καλές δουλειές μέχρι Κόσοβο διαμέσου Βελγίου!

    Μπορούμε να κρίψουμε Οπιο στους γάβρους (ψάρια) χωρίς να το πάρουν χαμπάρι τα πρεζόνια της Γενικής Ασφάλειας;


    Μαρινάκης Μανάβης (Άδεια Εμπορίου Ψαριών Ιχθυόσκαλας/Κερατσινίου Αριθ. Άδειας 1234-1/Σ. Έκδούσα Αρχή Γεν. Ασφάλεια Αθηνών/Αττικής/Ελλάδος τη 21/4/1967)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση