GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέι: Ήταν μια επίθεση εναντίον του ελεύθερου κόσμου

Το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής θα παραμείνει "κρίσιμο" στη Βρετανία μετά τη νέα τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο που κόστισε...


Το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής θα παραμείνει "κρίσιμο" στη Βρετανία μετά τη νέα τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο που κόστισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους, δήλωσε σήμερα η Πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι, χαρακτηρίζοντας την επίθεση πλήγμα στον ελεύθερο κόσμο.

Εξάλλου εφαρμόζονται επιπλέον μέτρα ασφαλείας σε πολλά σημεία, μεταξύ των οποίων και αρκετές γέφυρες στο κεντρικό Λονδίνο, επεσήμανε η Μέι.

"Το Ανεξάρτητο Κέντρο Ανάλυσης της Τρομοκρατίας επιβεβαίωσε ότι το εθνικό επίπεδο απειλής παραμένει κρίσιμο, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανή μια τρομοκρατική επίθεση", τόνισε η Πρωθυπουργός της Βρετανίας μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο BBC, έπειτα από σύσκεψη που είχε με την επιτροπή της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.

"Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι, δυστυχώς, τα θύματα έχουν διάφορες εθνικότητες. Ήταν μια επίθεση εναντίον του Λονδίνου και του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά επίσης ήταν μια επίθεση εναντίον του ελεύθερου κόσμου", υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση