GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση του Γκάλη για τον Βασιλακόπουλο που θα συζητηθεί

Άμεση ήταν η απάντηση του Νίκου Γκάλη σε δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου σχετικά με την απουσία του και του Παναγιώτη Γιαννάκη από ...


Άμεση ήταν η απάντηση του Νίκου Γκάλη σε δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου σχετικά με την απουσία του και του Παναγιώτη Γιαννάκη από τη γιορτή της ΕΟΚ για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το έπος του 1987.
Ο «γκάγκστερ» επέλεξε με ειρωνικό τρόπο να σχολιάσει τα λεγόμενα του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στον Arena FM για την απουσία των δύο θρύλων υποστηρίζοντας ότι ... «μέσα σε μια οικογένεια αναπτύσσονται διαφωνίες, αλλά έκαναν λάθος που δεν ήρθαν. Δεν υπάρχει χώρος για μικρότητες».
Ο Γκάλης δεν άργησε, πάντως, να απαντήσει με τον τρόπο του και μιλώντας στο eBasket.gr επισήμανε με νόημα... «Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη, γιατί ξέχασα πως ο Πάπας και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχουν το αλάθητο. Άρα, πάντα εγώ θα κάνω λάθος... ».
Αναλυτικά η απάντηση του Νίκου Γκάλη:
«Αφού ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε για μικρότητες, εγώ θα μιλήσω για μεγαλοψυχία. Σαν αυτή που δείχνει ο ίδιος και οι συνεργάτες του...
Πραγματικά μου ήρθε την Παρασκευή το απόγευμα η πρόσκληση για τη γιορτή. Πιστεύω πως ακόμα θα... έρχονταν η πρόσκληση, αν δεν γίνονταν θέμα στα site, αλλά ας το προσπεράσω.
Στα παιδικά πάρτι, μας στέλνουν έναν μήνα πριν προσκλήσεις, όχι τέσσερις μέρες πριν, όταν μένεις σε άλλη πόλη και πρέπει να προγραμματίσεις μια σειρά από πράγματα.
Εμείς το 2013 -κι έχω μάρτυρα τον Λευτέρη Αρβανίτη και άλλους ανθρώπους του Άρη? στην εκδήλωση που έγινε προς τιμήν μου, τους καλέσαμε 2-3 μήνες πριν. Ούτε καν απάντησαν, ούτε έστειλαν εκπρόσωπο. Προφανώς αυτό δεν είναι μικρότητα, είναι μεγαλοψυχία.
Όλος ο κόσμος γνωρίζει την προσπάθεια που έκαναν να αποτρέψουν τη μετονομασία του ΟΑΚΑ. Όχι μόνο πέρυσι, από το 1995 (το παραδέχθηκε δημόσια ο Γιώργος Λιάνης) είχαν αρνηθεί να δώσουν το όνομά μου στο γήπεδο. Μήπως δεν ήμουν άνθρωπος του μπάσκετ, δεν ανήκα στην... οικογένεια;
Αλλά γιατί να γυρίσουμε τόσο πίσω; Έγινε τελικός Κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο που φέρει το όνομά μου, έχω παίξει και στις δύο ομάδες που συμμετείχαν και δεν μου έστειλαν μια πρόσκληση. Ούτε αυτό είναι μικρότητα, είναι μεγαλοψυχία...
Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη, γιατί ξέχασα πως ο Πάπας και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχουν το αλάθητο. Άρα, πάντα εγώ θα κάνω λάθος... ».

1 σχόλιο

  1. Καλά έκανες Νίκο Γκάλη και τα είπες, τώρα γιατί εγώ κρατιέμαι και δεν λέω ποιος μεγάλος του ελληνικού μπάσκετ παίζοντας το και πασόκος εκ του πονηρού, ήταν αυτός που κατάστρεψε με τις επιχειρηματικές του μωροφιλοδοξίες, ( τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κόλους ) το μεγαλύτερο λούνα παρκ της Αθήνας, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ, τον τόπο που κάθε μέρα χιλιάδες άνθρωποι μικροί και μεγάλοι διασκέδαζαν, χαμογελούσαν, χαιρότανε πραγματικά, περνούσαν όμορφα, ξέδιναν, ξεχνούσαν τα βάσανα τους, και το σημαντικότερο μια επίσκεψη εκεί ισοδυναμούσε με τριάντα επισκέψεις σε ψυχίατρο, αλλά αυτός ο μπασκετμπολίστας με Δρακόντιο σθένος απαίτησε να του δοθεί ο χώρος και ίσως και παραπλήσιοι για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, Και τι έγινε? Ο χώρος αφού ο άσχετος επιχειριματικά μπασκετμπολίστας τον έκλεισε για να έχει το ελευθέρας έγινε σκουπιδότοπος….
    Καλά έκανες Νίκο Γκάλη και δεν πήγες στην γιορτή αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση