GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Πιο επιτακτική από ποτέ η επίλυση χρόνιων ζητημάτων που μας χωρίζουν - ΒΙΝΤΕΟ

"Καθίσταται τώρα πιο επιτακτική από ποτέ η αντιμετώπιση προκλήσεων και η επίλυση χρόνιων ζητημάτων που μας χωρίζουν", δήλωσε ...


"Καθίσταται τώρα πιο επιτακτική από ποτέ η αντιμετώπιση προκλήσεων και η επίλυση χρόνιων ζητημάτων που μας χωρίζουν", δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ.
Ο κ. Τσίπρας σημείωσε παράλληλα ότι οι δύο πρωθυπουργοί συζήτησαν το σύνολο των θεμάτων, δηλαδή τις σχέσεις των δύο χωρών, τις ευρωτουρκικές σχέσεις, το Κυπριακό και τις εξελίξεις στην περιοχή.
"Θεωρώ πως οι συνομιλίες μας εκτός από ουσιαστικές και ειλικρινείς, ήταν και απαραίτητες, ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή. Διότι πραγματοποιήθηκαν σε μια κρίσιμη φάση για τον διεθνή και περιφερειακό ρόλο των χωρών μας σε μια ολοένα και πιο αποσταθεροποιημένη περιοχή. Κυρίως όμως γιατί πραγματοποιούνται και σε μια κρίσιμη περίοδο για τις σχέσεις των δύο χωρών" τόνισε.
Ο Πρωθυπουργός τάχθηκε υπέρ μιας λύσης στο Κυπριακό, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κεκτημένου, που θα διασφαλίζει την ασφάλεια για όλο το λαό του νησιού, χωρίς την ανάγκη τρίτων δυνάμεων.
Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

1 σχόλιο

  1. Τα "Παραμύθια" Τελείωσαν όπως και η "Ελλάντα" Τους!

    Το "Ελληνικό" Πολιτικό Πολιτειακό Σύστημα είταν ούτως ή άλλος ένα κακόγουστο Παραμύθι με Αποικιοκρατικό Σεναριογράφο και Ηθοποιούς Διάλεκτούς Λακέδες επάνω στην Θεατρική Σανίδα!
    Το Σενάριο "Πρώτη Φορά Αριστερά" των Αποικιοκρατών (ΑγγλοΑμερικανών) με το κερασάκι στην ΣκατόΤουρτα Τους είτανε ο Ψυχάκιας ο Τωρινός!

    Το Βιβλίο Του Σεναριογράφου έχει παραμουχλιάσηει! Παρόλα Ταύτα οι "Ανθρωποι" Του Πνεύματος(;;!!) και Των ... Γραμμάτων (;;!!) Αναπνέουν μέσα και Μαυτήν Την Μούχλα! Σαυτήν Την Χώρα οι Πρωκτολόγοι γίνανε Συνταγματολόγοι και οι Συνταγματολόγοι ο πρωκτός της Μαϊμούς ... Της Γύφτισας Μαϊμούς!!!!! Του Νίκου Γκ. γίνεται: Ελλάδα Ελλάδα (διαγράφεται το Μάνα Του Καημού) Μάνα Του Πρωκτού {Τουλάχιστον μέχρι το 2086!!!}!!!



    Υ.Γ.... και όποιος διαφωνεί με τα άνω Είναι μέρος/τμήμα Αυτού Του Ανθελληνικού Βόθρου που ... Αναθυμιάζει Βοθρόμουχλα και οι Βογιάροι με κάλυμμα ΤΩΝ Εσταυρωμένο Λιβανίζουν τον Αυτό Βόθρο ως και ένεκα Τμήμα και Μέρους Αυτού!!!




    {Και για ΣΚΟΠΙΑ/ΣΚΟΡΠΙΑ Β. ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟΣ}
    [Να την Ονομάζουν (εκτός τον Ορο Λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) όπως θέλουν οι ... Αμερικανοί το Συνοθήλευματους! Ας την ονομάσουν ... Δημοκρατία της Βαζελίας ή Σκορδοπουτσόγλίας! Με Τους Ελληνικούς Πληθυσμούς ΕΚΕΙ τι γίνεται;; Και επ' ευκαιρία το θέμα της Β. Ηπείρου πότε θα το λύσουμε;;
    Ξέρω Νικολάκη Σας βάζουμε Δύσκολα! Ακόμη ΔΕΝ Αναφέραμε και την Κατεχώμενη Κύπρο!!! Εμείς Τα Έχουμε Λύση προ πολλού Αυτά! Ακου:

    Πρώτο Βήμα: ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ!

    Τώρα Εσύ: Ποιό Είναι το Δεύτερο Βήμα;;;; Στέπ μπέι Στέπ (ΑγγλοΑμερικάνικα) μάθε Νίκο να ... περπατάς και να μην παραπατάς!!!].... και Νίκο άσε τον Αλέξη είναι από ... Ζάχαρη είναι Βουτηράς/Βουτηρόπαιδο! Κοινώς: Σαχλώ
    Νούμερο!!! Δεν φτουρά ούτε με τον Θεό μπάρμπα!!!!!! Επίπεδο Kyriakouli!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση