GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζο Μπάιντεν: Η Ελλάδα έχει επιβαρυνθεί με μη βιώσιμο χρέος

Τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν για Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και την περιφερειακή σταθερότητα, από την ανακάλυψη μεγάλων ποσοτήτων αερί...


Τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν για Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και την περιφερειακή σταθερότητα, από την ανακάλυψη μεγάλων ποσοτήτων αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο, επισημαίνει ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.
Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» υπογραμμίζει ότι βρισκόμαστε «σε απόσταση αναπνοής» από τη λύση του Κυπριακού και αναφέρεται στις προσπάθειες του ιδίου και του Προέδρου Ομπάμα για την αποτροπή της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας και των κινδύνων για εξάπλωση της κρίσης στην Ευρώπη και στον κόσμο.

1 σχόλιο

  1. Κάτι... ξέρει και το λέει!!!

    Αφού μετά την υπόθεση Lehman Bros. τους "ξέφυγε" η Γερμανία παρότι που είχε χασούρα "εικονική" μεν αλλά ... λογιστική δε της τάξεως των 180 Δισεκατομμύρια Ευρώ ΤΗΝ ΠΛΉΡΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση