GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Ελλάδα γίνεται πρόβατο επί σφαγή!

Ευθεία επίθεση στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, κατηγόρησε τον Γερμανό ...



Ευθεία επίθεση στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών

Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, κατηγόρησε τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για ανεντιμότητα διότι μπλοκάρει την ελάφρυνση χρέους για την Ελλάδα παρά την παραδοχή του ότι η Αθήνα έχει εφαρμόσει σημαντικές μεταρρυθμίσεις.
Σε συνέντευξή του στην Die Welt, που δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη, λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση του Eurogroup, ο κ. Παπαδημητρίου δήλωσε πως «ακόμα και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είπε πως πληρούμε τις απαιτήσεις, όμως μετά άλλαξε γνώμη».
«Δεν έχω συναντήσει ακόμα τον Σόιμπλε και δεν θέλω να είμαι αγενής, όμως η συμπεριφορά του μου φαίνεται ανέντιμη».
Και συμπλήρωσε: «Η Ελλάδα μετατρέπεται σε πρόβατο επί σφαγή».
Ο κ. Παπαδημητρίου προειδοποίησε επίσης τον κ. Σόιμπλε να μην λάβει αποφάσεις με βάσει αποκλειστικά την εγχώρια πολιτική, σημειώνοντας πως και η Γερμανία είχε λάβει ελάφρυνση χρέους μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση