GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τηλεφωνική κλήση από επιβαίνοντα ενημερώθηκε το Λιμενικό για την κατάσταση ανοιχτά του Ρεθύμνου

Συναγερμός σήμανε περίπου στις 22.00 το βράδυ, στο Λιμενικό Σώμα που πληροφορήθηκε για σκάφος με 50-60 επιβαίνοντες, σε δυσχερή θέση. Το...


Συναγερμός σήμανε περίπου στις 22.00 το βράδυ, στο Λιμενικό Σώμα που πληροφορήθηκε για σκάφος με 50-60 επιβαίνοντες, σε δυσχερή θέση. Το σκάφος φέρεται να πλέει σε απόσταση 45 ναυτικών μιλίων βόρεια του Ρεθύμνου.

Παραπλέοντα πλοία βρίσκονται ήδη στο σημείο και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του σκάφους, μαζί με σκάφος του Λιμενικού που απέπλευσε από τα Χανιά.

Ενδέχεται οι επιβαίνοντες να είναι μετανάστες κάτι που προς το παρόν, πάντως, δεν επιβεβαιώνεται καθώς ακόμη δεν έχει εντοπιστεί το σκάφος.

Το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου ενημερώθηκε αφότου επιβαίνων στο σκάφος επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Θάλαμο Έρευνας και Διάσωσης του Υπουργείου, δίνοντας στοιχεία για τη θέση του πλοίου και τη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται.

ΠΗΓΗ: Cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση