GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει υπόθεση αδελφοκτονίας στις Σέρρες

Οι δυο άντρες, ηλικίας 83 και 80 ετών για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, διαπληκτίστηκαν Σε τραγωδία κατέληξε η αντιπαράθεση δυο αδ...



Οι δυο άντρες, ηλικίας 83 και 80 ετών για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, διαπληκτίστηκαν

Σε τραγωδία κατέληξε η αντιπαράθεση δυο αδελφών, στο Αχλαδοχώρι του Δήμου Σιντικής Σέρρες. Οι δυο άντρες, ηλικίας 83 και 80 ετών για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να καταλήξει νεκρός στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών.
Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης, γράφει το epiloges.tv, όταν ένας καυγάς μεταξύ των δύο αδερφών κατέληξε με τον 83χρονο να επιθέτεται με αιχμηρό αντικείμενο στον αδελφό του προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στον θώρακα και συγκεκριμένα στην πρόσθια θωρακική χώρα Αμέσως ειδοποιήθηκε τόσο το ΕΚΑΒ όσο και Αστυνομία και ο 80χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σιδηρόκαστρο αλλά ήταν πλέον αργά καθώς o ηλικιωμένος είχε ήδη καταλήξει.
Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών προκειμένου να γίνει νεκροψία-νεκροτομή. Ο 83χρονος φερόμενος ως αδελφοκτόνος συνελήφθη από τις Αρχές και θα οδηγηθεί αρμοδίως. Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στη μικρή κοινωνία του Αχλαδοχωρίου, οι κάτοικοι της οποίας αδυνατούν να καταλάβουν πώς δύο αδέρφια έφτασαν στο φονικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση