GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη δεύτερη καλύτερη αμυντική πεντάδα του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί, αλλά τα... παράσημα συνεχίζουν να κοσμούν τη φα...


Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί, αλλά τα... παράσημα συνεχίζουν να κοσμούν τη φανέλα του. Ο «Greek Freak» αναδείχθηκε μέλος της δεύτερης καλύτερης αμυντικής πεντάδας της αγωνιστικής περιόδου 2016-17, συγκεντρώνοντας 35 βαθμούς. 

Η δεύτερη καλύτερη αμυντική πεντάδα συμπληρώνεται από τους Τόνι Άλεν (Γκαρντ, Μέμφις), Ντάνι Γκριν (Γκαρντ, Σαν Αντόνιο), Άντονι Ντέιβις (Σέντερ, Νέα Ορλεάνη), και Αντρε Ρόμπερσον (Φόργουορντ, Οκλαχόμα).

Η πρώτη καλύτερη αμυντική πεντάδα απαρτίζεται από τους: Ντρέιμοντ Γκριν (Φόργουορντ, Γκόλντεν Στέιτ), Ρουντί Γκομπέρ (Σέντερ, Γιούτα), Καουάι Λέοναρντ (Φόργουορντ, Σαν Αντόνιο), Κρις Πολ (Γκαρντ, Λ.Α. Κλίπερς) και Πάτρικ Μπέβερλι (Γκαρντ, Χιούστον Ρόκετς).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις πρώτοι (σ.σ. Γκριν, Γκομπέρ, Λέοναρντ) «μάχονται» και για τον τίτλο του κορυφαίου αμυντικού της χρονιάς στο ΝΒΑ, ο γνώριμος από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, Πάτρικ Μπέβερλι, κερδίζει τη διάκριση για πρώτη φορά, ενώ το όνομα του Κρις Πολ βρίσκεται στην πρώτη καλύτερη αμυντική πεντάδα για έκτη διαδοχική σεζόν και έβδομη στο σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση