GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου της Θεσσαλονίκης μεταξύ μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και της Αστυ...


Ένταση επικράτησε στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου της Θεσσαλονίκης μεταξύ μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και της Αστυνομίας.
Όλα ξεκίνησαν όταν μέλος του Συντονισμού ανέβηκε στην έδρα και απαίτησε από τους συμβολαιογράφους που βρίσκονταν στην αίθουσα να αποχωρήσουν.
Η Αστυνομία προσπάθησε να απομακρύνει τον διαδηλωτή. Οι υπόλοιποι συγκεντρωμένοι αντέδρασαν με αποτέλεσμα να επικρατήσει για αρκετή ώρα ένταση τόσο στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου, όσο και έξω από αυτή, ενώ προς την έδρα πετάχτηκε και μπουκάλι με νερό.
Την ίδια στιγμή οι συμβολαιογράφοι φυγαδεύτηκαν. Άνδρες της Αστυνομίας προσπάθησαν να συλλάβουν δύο άτομα ωστόσο με παρέμβαση των μελών του συντονισμού δεν τα κατάφεραν.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης είχε ανακοινώσει την απόφαση να μην επιτρέψει κανένα πλειστηριασμό από δω και στο εξής μέχρι να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση